• Melis

    Vill du banta med mig?

    Ja, nu är det mindre än ett år kvar till mitt bröllop...nu vill jag få bort mina extrakilo (som jag skaffat sedan jag belv tillsammans med min älskade) och vill komma i kontakt med andra för att komma igång. Helst skulle jag vilja komma i kontakt med några/någon i helsingborgstrakten men skulle även uppskatta att gå ner med hjälp av stöd från andra runt om i sverige via internet.

    Det är alltid bättre att vara fler! Så vill du gå ner några kilo hör av dig så gör vi det tillsammans!

  • Svar på tråden Vill du banta med mig?
  • Nilsa

    Melis:

    Jag är den du söker, I promise! Jag bor också i Helsingborgsområdet och gifter mig i juni nästa år. Flyttade ihop med min sabo förra året och skaffade mig också några fredagsmys-kilogram som jag bara MÅSTE bli av med.
    Har precis köpt mig en jättedyr crosstrainer som jag tvingar mig att använda men jag behöver peppning, goda råd och någon att skriva inlägg till.

    Var bor du?
    Hur många år är du?
    När gifter ni er?
    Var gifter ni er?
    Hur mycket väger du nu och hur mycket vill du gå ner?

    Glada hälsningar från Nilsa.

  • Melis

    Hej, o vad bra! Jag behöver också nån att kunna prata med och peppa o så, jag bor på Högaborg i HBG, fyller 23 i okt, vi ska ha vigsel här i Sverige i mars men vi ska ha ett brölllop utomlands i aug 2008, så målet är att gå ner till aug. Ingen aning vad jag väger nu, har inte riktigt vågat väga mig men runt 70 - 75 skulle jag gissa på. (hoppas verkligen att det inte är mer). Jag vill väl gå ner det jag gick upp så 10 kg men mit mål är att gå ner minst 5 kg så någonstans mellan 5 och 10 kg.

    Så nu kan du svara på samma frågor..hihi

  • Nilsa

    Hej! Bor på Råå och är 27 år. Ska gifta mig i juni ifall allt klaffar med bokningarna men det ska det väl göra.
    Väger typ 58 kg nu men MÅSTE gå ned i alla fall 5 kg. Tror inte att det ska vara omöjligt men jag har inte lyckats tidigare.
    Var jätteduktig igår och tränade intensivt i 60 minuter på min crosstriner. Dessutom var jag tidigare under dagen i stan och blev sugen på en kexchoklad. Gick in på Pressbyrån men valde ett äpple istället.
    Och i förrgår tränade jag 45 minuter! Idag siktar jag på 45 minuter igen!

    Var ska ni gifta er utomlands? Vad gör du för att komma i form till bröllopet?

  • Melis

    hej hej, just nu gör jag inget för att komma i form då jag är hos mina föräldrar men åker hem till Hbg på söndag så from måndag ska jag börja simma 5 dagar i veckan och försöka promenera 30 min/ dag. sen ska jag tänka på min kost så det ska nog gå, med mkt vilja!

Svar på tråden Vill du banta med mig?