• DrF

    Ta en fika i Malmö!!

    Jag tycker också att det skulle vara trevligt! Helst vardagskvällar eller en söndag.

  • DrF

    Får jag också hänga på? Det skulle vara kul att träffa andra "bridezillas"...eller är det bara jag som är helt bröllopsfixerad?

  • DrF

    Usch jag missade träffen! Såg verkligen supermycket fram emot den. Men jag blev tvungen att jobba över!!!
    Hade ni trevligt?
    Kan vi inte ha en ny träff SNART igen?

  • DrF

    Vad sägs om tisdagen den 7e juni kl 19 på Espresso House på Södra Förstadsgatan?

    Jag kunde inte heller vara med förra gången men är supersugen på att träffas.

  • DrF

    Såklart! Alla som vill komma är förstås välkomna! Spännande!!!

    Hur många är intresserade av att komma?

  • DrF

    Det var just pga öppettiderna som jag valde Espresso House på Södra Förstadsgatan och inte på Hansa, de har nämligen öppet till kl 22!
    Varför skulle vi bli störda på Espresso House, det är ju inte direkt så att vi ska sitta i brudutstyrslar även om det är en BT träff!? Så mycket tror jag inte vi sticker ut även om vi är halvt neurotiska allihop pga bröllopsfeber...på tal om det kolla in den nya dokumentärserien som börjar på tv idag kl 21 som heter just bröllopsfeber.

    Jag är egentligen inte emot lilla torg men det är definitivt inget lugnt ställe och om det här vädret håller i sig är det knökfullt, därmed svårt att få plats, speciellt om vi blir några stycken, och ännu svårare att föra en konversation pga allt sorl.

    Jag tycker alltså fortfarande att Espresso House blir bäst...dessutom har de så goda scones... men om ni andra tvunget vill gå någon annanstans så får jag väl ändra mig... Så hur ska vi göra?

  • DrF

    Ja det är på gågatan till triangeln, mitt emot victoria. Ska bli superkul! Då spikar vi tisdagen den 7e kl 19 tycker jag, eller? Nu verkar det ju som om vi blir några stycken.

  • DrF

    Jag kommer! Det spelar väl mindre roll om vi inte blir så många, det finns ju fler tillfällen att ses, känns inte så kul att ställa in nu eller hålla på att flytta dag.

    Jag heter Sophia. Är nybakad läkare (tog examen i fredags), 29 år gammal. Bor mitt i Malmö med sambo (30 år) och två katter. Vi gifter oss i september i år i Paulikyrkan.

Svar på tråden Ta en fika i Malmö!!