Inlägg från: *Galadriel* |Visa alla inlägg
  • *Galadriel*

    brasiliansk vaxnin

    oj, jag menade att jag håller med SYL. sorry!

  • *Galadriel*

    nu får alla ursäkta min lathet att inte orka plöja igenom 11 sidor tråd på nytt, där svaret på min fråga säkert finns..

    men..

    ett tips på en vaxare i gbg, snälla? och ett ungefärligt pris? (behöver alltså inte vara hos den specifika vaxaren, utan ungefärligt i stort)

    kram!

  • *Galadriel*

    madelyn: det jag lyckats göra själv hemma (mkt men allt hår försvann inte, lite kladdigt o jobbigt o göra själv :) ) tycker jag INTE att det gör ont. överlag tycker jag inte att vaxning gör ont, för den sekunden man känner smärtan så betyder det att vaxningen är över. kan ju vara en tröst! =)
    men lita inte på mig, eftersom bara jag verkar vara som jag är här ;)
    men om du vill ha ett rakningstips: raka medhårs! på så sätt undviker man inåtväxta hårsäckar och klåda, som kan vara HEMSK! (mina fjortisäventyr med rakhyveln :D)

    waimea:

    jag blir faktiskt lite smickrad av din fråga, men mest av ditt påstående.. hähä ;)
    dock är jag tyvärr inte finsk, inte ens i närheten. men jag är rak på sak i största allmänhet, gillar inte att gå som katten kring het gröt o fjanta mig kring ämnen.. men sån är jag, o jag hoppas att jag inte förolämpar nån med det jag säger/skriver. (detta sista var inte riktat till dig personligen waimea, utan en passa-på-förklaring till alla :) )

    kram på er o svara gärna på min ovanstående fråga med!

  • *Galadriel*

    ps. en liten halvrolig historia:

    igår skulle jag, mot bättre vetande, än en gång vaxa mig brasilianskt själv. fast jag vet hur kladdigt det är och hur irriterad jag blir att inte kunna komma åt överallt.
    hursom, jag kladdade på den gröna geggan, lät det svalna lite o skulle dra. antingen lät jag det inte svalna tillräckligt eller så hade jag ett för tjockt lager, men hursom så sitter jag här nu med kala fläckar i den övriga halvtäta skogen.. det ser ganska roligt ut! :D
    så ni kanske förstår att jag behöver ett SNABBT svar! ;)

  • *Galadriel*

    waimea: santsant. du kanske är finne i ditt nuvarande liv? ;)

    det med kniven.. hrmm. jag är lite halvrädd för knivar o skär mig jämt o ständigt känns det som.. det kanske är så att jag i mitt förra liv som finne slant med kniven o dog? hahaha *lol* :D

  • *Galadriel*

    waimea:

    ja, antingen det eller så är jag masochist? :) men det är jag inte så det är nog bara att jag är så jävla ball.. haha! :D

    nu är jag på jobbet o kl e snart 03.
    ifall nån undrar ;)

    är det verkligen ingen som vet nån gbg-vaxare??!
    HALLÅ... kan ju inte gärna sätta mig o ringa runt till VARENDA skönhetssalong i hela gbg.. ?!!

    aja.

  • *Galadriel*

    madelyn:

    ja varsågod! förresten, vilket tips? :)

  • *Galadriel*

    snälla om ni har lust kolla på min tråd laserhårborttagning vs vaxning, jag behöver råd.. snääälla? :) //G.

  • *Galadriel*

    tartaruga: du kanske kan berätta hur du gjorde först? :)

  • *Galadriel*

    hmm. heter hon verkligen enikö? lite udda namn :)

    själv har jag bokat tid hos lucy, hon har sin salong hos quomodo på magasingatan 19, tvärgata till den sugiga salong noblesse ligger på.

  • *Galadriel*

    Sara_the_star:

    dyra 600 spänn.. men vad skall man göra? jag har testat själv flera ggr o trots att jag vaxar resten av kroppen själv så tycker jag att just brasiliansk vaxning pallar inte mina nerver med.. när vaxet börjar tråda sig och det är så snäv skillnad mellan för varmt och för kallt..

    vad kostar "din" salong?

  • *Galadriel*

    jo jag har faktiskt, trots att jag INTE skulle göra det, köpt en ny burk (slängde den gamla i ett raserianfall ;) ) o skall testa på nytt. tror oxå det att man måste få in tekniken.

    men snälla ni, är det ingen som vet nån salong i gbg som vaxar? Jag vet bara om hon hos quomodo och hon tar 600:-!! läste häromdagen om denna vaxning på aftonbladets hemsida, och där stod det om malmö, där det verkar finnas jättemånga salonger och där de tar 300:-.

    HJÄLP!!!

Svar på tråden brasiliansk vaxnin