Inlägg från: IngridMarie |Visa alla inlägg
  • IngridMarie

    brasiliansk vaxnin

    Är det många som fortfarande kör med bar mus?? Jag trodde att den trenden liksom dog ut (av svampinfektion i stringtrosor)för några år sedan! Ni som tränar på gym och liknande, har ni någon uppfattning om hur stor andel av tjejerna som är "bara", vore spännade att veta!

  • IngridMarie

    Kan tillägga att jag testade ett tag för några år sedan, men min sambo tyckte att det var snuskigt, han sa att jag såg ut som ett barn nertill och hade svårt att tända på det... Kändes iofs betryggande

  • IngridMarie

    Jag får nog och testa igen, det var trots allt ett par år sen sist och då rakade jag helt enkelt bort håret. Förhoppningsvis kommer min sambo att tycka att jag blir fin denna gång, inte barnslig... Är det någon som känner till ett BRA ställe i Södertälje som utför Brassevaxning? Det vore även intressant att veta ungefär vad de tar betalt.

    I väntan på svar ska jag försöka uppbringa mod att utföra detta ingrepp.

  • IngridMarie

    Hej igen!

    Är det verkligen ingen här som vet vart i Södertälje man kan få en brasiliansk vaxning utförd? Ni som bor i Södertälje; brukar ni åka in till Stockholm för denna service om den ej finns i Tälje?

Svar på tråden brasiliansk vaxnin