• Neroli

    brasiliansk vaxnin

    miss luxor!
    Jag har gått till fyra olika hudterapeuter o aldrig tagit av mig trosorna. Man ligger på en brits. Jag har dock inte vaxat brasilians (allt utom en rand/triangel på blygdbenet) eller Hollywood (allt bort!) utan gör standard bikini vaxningar: jag har min bikini trosa på el små trosor o hon tar bort det som syns utanför kanterna. Hon tar ju bort hår från insidan av låren men det känns inte så pinigt med trosorna på! Ont gör det men jag skulle aldrig göra det själv där det är så "svåråtkommligt" o känsligt! Benen tar jag själv ibland. Vax går att köpa på Åhlens, parfymerier el vilken större livsmedelsbutik som helst blan skönhetsprylarna. Finns olika varianter. Tycker bäst om "strips", tunna remsor färdiga att bara trycka på o riva av! Snabbt o smidigt! Good luck and have fun!

  • Neroli

    *Galadriel*
    Nog måste det finnas något som du själv tycker är pinsamt? Då förstår du visst hur det känns att tycka att något är pinigt! Människor tycker helt enkelt att olika saker är pinsamma, det är du väl med på? Det är bara att tänka på hur du själv känner så förstår du vad hon känner inför brasiliansk vaxning! Så enkelt är det faktist att förstå andra...

  • Neroli

    *Galadriel*
    Du är ett gott föredöme med den synen du beskriver här ovan, fast lite förståelse för att det finns pinsamma situationer för oss alla får du ha och insikten att det är olika saker som får oss att känna obehag.

    Jag tycker att alla ni som funderar på det här med vaxning ska gå till ett proffs åtminstone första gången! Det går mycket snabbare o smidigare o säkert kan man be om tips på bra hudterapeuter här på BT.

Svar på tråden brasiliansk vaxnin