• f.d. Svart brud
  Äldre 20 mar 20:30
  64958 visningar
  12 svar
  Inlägg från f.d. Svart brud Visa alla inlägg
  12
  64958

  HOODIA??

  Jag såg ett reportage (ej reklam), på tysk TV om en tjej som åkte till en afrikansk stam och en man ordnade fram en bit kaktus som hon fick äta. Sedan var hon inte hungrig och åt inte heller något på 24 timmar. Den där kaktusen har man tydligen knaprat på där nere sedan urminnes tider...

  Jag kan dock inte säga om det funkar eller är hälsosamt dock.

 • f.d. Svart brud
  Äldre 21 mar 09:49
  #0

  jo, en sak glömde jag... Hoodia ska inte ha biverkningar och den ska även kunna ges till överviktiga barn...

  Men det är självklart att man blir misstänksam. Hittills har det ju inte funnnits några mirakelkurer mot övervikt och det som gäller är ju att man måste byta kost och motionsvanor för att få ett varaktigt resultat!

  myrkur
  Det är inte meningen att man inte ska äta på 24 timmar när man tagit hoodia. Det var bara ett test reportern gjorde för att se om den "mystiska kaktusen" funkade. Och det gjorde den tydligen.
  Här ska man ju ta en tablett en timme före varje stor måltid, 3 ggr/dag.

  Jag råkade ta ett amfetamininnehållande preparat när jag skulle banta i tonåren, (det var minst 15 år sedan...) Mina föräldrar hade en gammal flaska med bantningsdroppar från Tyskland i medicinskåpet och jag provade det i ett par dagar. Jäklar vad pigg jag blev! Och mat var otänkbart att äta. Totalt ointressant. Problemet var, att jag var så hungrig att jag mådde illa, men tanken på mat äcklade mig. Jag la av med dropparna efter ett par dagar. Och flaskan rök i soporna. Fick veta vad det var i dropparna först ett par år senare!

 • Okänd
  Äldre 22 mar 09:31
  #0
  Meddelande borttaget
Svar på tråden HOODIA??
Logga in
Bli medlem