• frulan
  Äldre 4 Mar 16:04
  126720 visningar
  16 svar
  16
  126720

  uppdrag för bruden under möhippan

  Hej!
  Jag fick en liten bok som jag under dagen skulle få människor att skriva ner sina råd o tankar om att hålla sitt äktenskap lyckligt (den skickades även runt under bröllopet).

  Jag fick binda för ögonen o lukta på en massa tröjor o försöka hitta min mans. Var lite nervös för jag hittade verkligen ingen... o det var så riktigt så! De hade ingen med sig

  Jag fick svara på en massa frågor under dagen/kvällen o sen fick jag reda på att jag haft rätt på alla Typ vad han skulle arbetat som om han inte haft det jobb han har osv.

  Vi gick till en silversmed o alla gjorde en berlock till ett silverarmband som jag fick. Kul!

  Vi bowlade, alltid skoj

  De hade samlat ihop en massa kläder o prylar o sen fotade de mig som medeltidskvinna, orientalisk tjej, fin dam, gangsterbrud, rocktjej mm. Sen fick jag en möhippebok med allt i + att min man fick en special edition med svartvita kort, jättefint!

  Puh, vi gjorde en massa mer oxå... jooo, en kul grej till. Alla tjejer hade tagit med sig en pryl. Sen skulle jag koppla ihop rätt tjej med rätt pryl o sen berätta historien om det. T ex en kortlek, då kopplade jag ihop den med en tjej jag suttit o spelat kort med kvällarna långa osv. Det var kul!

  Tyckte det var jätteskönt att inte bli utsatt för något pinsamt eller förnedrande (skulle iofs bli jätteförvånad om mina goa tjejer gjort något sånt...). Jag hade inte ens pinsamma kläder, bara en tiara o ett trollspö o det är ju rätt gulligt

Svar på tråden uppdrag för bruden under möhippan
Logga in
Bli medlem