Inlägg från: lij |Visa alla inlägg
  • lij

    Programmen vi minns!

    Åh vad roligt att minnas alla program!

    *Kryzz (med Arne Hegerfors och Björn Skifs)

    *Godmorgon Sverige

    *Programmet som gick på söndagsmornarna (kommer ihåg att de visade klipp från modevisningar och jag var helt fascinerad av de jättekonstiga klänningarna)

    *Alla de olika lördagskvällsprogrammen (Razzel nämde någon, men det fanns väl andra efter det..? Kommer ihåg att det var något med John Blund i ett av dem)

    *Röda tråden

    *Vem tar vem (EmmaPemma: kärleksprogrammet med LillBabs)

    *V (jag fick inte titta på det för mina föräldrar, så när kompisarna pratade om det kände jag mig så utanför.. :( )
    Sen minns jag svagt något program som typ hette Simon & Simon, eller hade karaktärer som hette så. Borde gått på tv i mitten på 80-talet. Någon som minns något om det?

    Minns också svagt något program med en gubbe som hade en teveskärm på magen.. och så var det kanske en cool bil med.. inte tecknat. Någon som minns det?

  • lij

    Ananas: Nej det är tyvärr inte den. Den heter Dårfinkar och dönickar. Men tack ändå. Skulle tro att serien jag är ute efter är utländsk.

  • lij

    Bebbsen05:
    Återigen nej, den hette Dårfinkar och dönickar. Jag kommer också ihåg den jätteväl. Boken den är baserad på är skriven av Ulf Stark. Men Simon och Simone hade nog varit ett lättare namn... har för mig att dårfinkar och dönickar är något hon pratade om i serien.

  • lij

    Ja just det, det fanns såpor också:
    *Storstadsliv
    *Goda grannar

  • lij

    Kom på att jag kunde googla "Simon and Simon". Om någon annan är intresserad så var det tydligen en deckarserie om två omaka bröder som hette Simon i efternamn... det minns jag inget av men det måste ha varit en favorit då. Grejen var den att jag fick en liten lillebror 1987 och jag och min andra bror ville att han skulle heta "Simon and Simon". Det gick inte mamma och pappa med på så det fick bli bara ett Simon...

  • lij

    Fler serier jag minns:

    *Jake and the fatman (kommer inte ihåg vad det hette på svenska, men det var också en deckarserie eller något sådant)

    *MacGyver

    *Lagens änglar

Svar på tråden Programmen vi minns!