• Genus

    MÅSTE gå ner 10 kg på 2 veckor!!!

    10 kg på två veckor vet jag inte om du kan gå ner utan att det blir hälsovådligt, och varför ska du gå ner så mycket? Vill du impa på de gamla klasskompisarna? De kanske har fullt upp med att själva gå ner 20 kg?:)men, om du ändå vill hinna gå ner så kan du ju göra så här:
    Varje morgon innan frukost tar du en timmes snabb promenad för maxad fettförbränning. Frukost ex. fiberhavregrynsgröt med kruskakli, torkade aprikoser, torkade plommon och annat nyttigt och energirikt. Gärna en grov skiva bröd utan smör men magert protein på som kalkon eller keso. Frukt som kiwi till. Se till att dricka mycket hela dagen men inget till måltid, ca 2 liter vatten (ljummet) är lagom. Mellanmål frukt efter 2-3 timmar, lunch ex. råris med tonfisk och stor sallad med rapsolja över ca 1 msk. mellan mål frukt, middag (kvällsmål) något lättare men proteinrikt (du behöver inte så mycket energi på kvällen) som grov macka med matigt pålägg som till frukost, en tallrik gröt kan också vara bra. Nästa dag morgonpromenad igen. Hela tiden morgonpromenader! Någon till gång i veckan kan du lägga till annan konditionsträning som löpning, gymmaskin, stepup eller vad du kan göra. Promenader i rikigt ruskig fart gör susen! Tänk på att inte småäta eller ta om eller dubbla portioner och låt bli socker, kakor, läsk, saft, godis och snacks under dessa veckor. Salta heller inte maten, den innehåller redan salt naturligt och salt binder vätska i kroppen. Däremot kan du gärna krydda lite extra med ex. chili och curry, det ökar ämnesomsättningen mycket.

    * regelbundna måltider
    * inget småätande, inget som innehåller socker
    * mycket vatten
    * fettförbränning innan frukost

    Detta är mina råd, men jag tror inte att du tappar 10 kg direkt. Det bästa är att kombinera diet med motion, sen kan man ju ha på sig kläder som förvillar och framhäver. Har du smala ben visar du dem men använder kanske en strumpbyxa som håller in och upp, har du smal midja visar du detta men har slankande underdel osv.

    Phu! Jag låter som värsta kroppsfascisten, men din begäran är ju också ganska extrem, jag tror att du kommer en bra bit på vägen i alla fall. Även om du inte lyckas ända fram så kommer du garanterat att ha roligt eller tråkigt på klassträffen av helt andra orsaker än din vikt. Lycka till! //G

  • Genus

    Vad tråkigt att du tog illa vid dig Eve, det blir tjafs på Bt ibland, så är det! Alla har ju olika bild av saker och ting, skilda ramar man resonerar inom, och det krockar ibland...jag är säker på att ingen menar något illa mot dig och din person. Ha en superkul klassträff! Om jag skulle på klassträff nu skulle jag också satsa lite extra på mitt utseende, kanske mest för att jag inte såg något vidare ut i den åldern och med hela ansiktet fullt med finnar. Ha det bra...//G

Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kg på 2 veckor!!!