Inlägg från: StinaS |Visa alla inlägg
  • StinaS

    Matbröd utan jäst?

    Bara en nyfiken fråga. Varför skall det inte vara jäst i?

    Har ett recept på ett riktigt grovt bröd med bikarbonat i. Men jag tycker att bikarbonaten slår igenom i smaken.

  • StinaS

    TantPernilla - det jag har gör man på lättfil, men jag tycker ändå det slår igenom jättemycket. Det är synd för det är ett rejält nyttigt bröd.

    höst05 - jo det vet jag, men undrar ändå om det är det trådstartaren också är ute efter. Men det kan det ju vara.

  • StinaS

    höst05 - helt OK!

    TantPernilla - hittade ett annat bröd med jäst i istället som har nästan lika mycket gottigheter i sig.

    Mjuk pepparkaka har väl en del kryddor också har de inte? Som också kan dölja smaken kanske.

Svar på tråden Matbröd utan jäst?