Inlägg från: Fru Calice |Visa alla inlägg
 • Fru Calice

  Träff i Linköping

  sandella

  vet inte om det finns nixa-klänningar där men själv ska jag prova klänningar på partyworld imorgon. lite pirrigt i magen!

 • Fru Calice

  sandella

  var igår o provade. fanns inte så många klänningar i min storlek o när vi väl hittat vilken typ av klänning som passade mig bäst fanns det verkligen inga klänningar! bara en som var bra o den var inte ens helt hundra. kom hem lite ledsen o kände mig fet o ful o "jag kommer aldrig hitta någon klänning, jag kommer bli världens fulaste brud!". Men idag när jag tittar på digitalkamerakorten så är den som var bäst helt ok. så det är väl ett bra utgångsläga kan jag tycka. men jag måste def prova flera o på fler ställen.

  vad vi kom fram till att jag passade bäst i var iaf en rätt liten kjol, mer som balklänning än brudklänning, i vidden eftersom jag är så kort. Jag passade oxå bäst i en rakt avtagen klänning i urringningen med smala axelband (sån ringning som man kan ha utan axelband om ni förstår vad jag menar).

  hittade skor!!! supersköna o fina! men jag köpte dem inte än för de skulle finnas inne alt för beställning sa hon. kostade 850 kr, lite över min budget på skor men helt ok.

 • Fru Calice

  krya på dig marfa!!!!
  klart vi ses igen efter nyår!
  kram kram

 • Fru Calice

  na76
  ok, då får vi hålla utkik efter varandra!
  ska bli jättekul att få titta på allas saker o prata sönder bröllopsämnet lite till! man får ju aldrig nog!!!

 • Fru Calice

  Hej alla!

  Tack tack för en trevlig kväll! Hur kul som helst, vilket jag skrev på den andra tråden oxå!

  Här kommer iaf mitt länktips!
  www . dafont . com
  utan mellanslag förstås...

  kram på er!

  från mätta magen

 • Fru Calice

  Dags att titta i almanackorna än? Det brukar ju ta sin lilla tid att hitta ett bra datum.

 • Fru Calice

  helger funkar för det mesta för mig med, allra bäst söndagar kan tilläggas!

  decorist

  håller med om att det kanske är bäst att du själv bestämmer en dag, eller iaf är med o bestämmer, eftersom det vore så roligt om vi kunde ha lite blomvisning nästa gång!!

  kram på er

  calice

 • Fru Calice

  Lottis2
  Tack! Skulle precis skriva samma inlägg när jag såg att du hunnit före!

 • Fru Calice

  Tessan 05
  januaribrud
  ellma
  och Grytan

  I denna tråd försöker vi hitta datum för träffar för de som är intresserade av Linköpingsbrudarna.

  I tråden Linköpingsbrudar 2005 pratar vi om mer allmäna saker gällande bröllop, och där finns många tips att få om lokaler och dylikt. Det vore tacksamt om ni kan fortsätta er diskussion där istället. Ni är varmt välkomna dit,

  Och om ni är intresserade av att vara med på en av våra träffar så får ni gärna lämna förslag på datum i denna tråd. Just nu jobbar vi på att ses i februari och inväntar svar från Decorist som eventuellt ska ha en visning för oss med blomarrangemang.

  /calice

 • Fru Calice

  Vet inte om jag kan då, men hoppas på det! Vi brukar ju åka o hälsa på sambons familj i hans gamla stad med jämna mellanrum o nu har vi inte varit där på jättelänge. Vecka 6 ser ut o bli den enda helgen vi kan. Men jag hoppas på att jag kanske kan komma hem tidigt på söndagen. Så inte för sent säger marfa o inte för tidigt säger calice! Kanske vid typ två? vad säger du marfa?

  kram

  calice

 • Fru Calice

  röstar oxå på linds pga att det är så lite rök där (är det tom rökfritt kanske?) + mindre stojigt än steves.

 • Fru Calice

  Tessan 05
  Inga blivande har följt med hittills, men det är ju naturligtvis inget hinder för att du tar med dig din om han skulle vilja.

  calice

Svar på tråden Träff i Linköping