• sandella

  Träff i Linköping

  Hej!

  Jag är bortrest helgen 19-21/11 men kan 27-28/11 och 4-5/12. Jag är osäker på om jag kan 19/12 för då ska min brorsdotter döpas (osäker på klockslag men antagligen krockar det) men den 18/12 borde också gå bra.

  /sandella

 • sandella

  Hej!

  Jag kan antagligen också måndagen 22 november, efter jobbet. Får hoppa över mitt vanliga måndagspass på Friskis&Svettis, men det går ju att ta igen en annan dag

  /sandella

 • sandella

  Hej!

  Jag har svårt att komma ifrån jobbet så tidigt som 1430 för att hinna till 1500. Kan vi ta något senare? 1600 skulle passa mig bättre.

  Kaka eller pizza går bra för mig. Jag gissar att tiden vi bestämmer får avgöra vad det blir. Det vi vet med säkerhet är ju att 3 timmar kan försvinna hur snabbt som helst precis som vid förra träffen!

  Kan inte alla ta med lite av sin planering? Så långt man kommit med inbjudningskort, bilder på klänning/frisyr
  man vill ha etc.
  Calice; alla vill nog se stämpeln som Du försökte förklara

  /Sandella

 • sandella

  Hej!

  Jag kommer också med bussen fast från Mjärdevi/Universitetet. Jag har tittat på busstiderna för 202:an och ska vara i Gamla Linköping 16:02. Vi ses vid Konsum då.

  /Sandella

 • sandella

  Hemma hos oss brukar vi äta vid 20-tiden, men det stämmer att jag är rätt så hungrig då - även om jag har fikat eller ätit mellanmål efter jobbet.
  Pizza/kebab/mackor eller fika går mycket bra för mig också

  Jag har precis varit och provat brudklänning på Bröllopshuset - ett tips är att ta med kamera så att man kan föreviga det man tycker om + titta på det i lugn och ro hemma. Tittade även en snabbis på Krinolin utan att hitta något. De skulle få in mer modeller i december. Något som gjorde mig lite besviken var att ingen av dem hade NIXA-klänningar. Vet Ni var man närmast kan få prova sådana? Finns det fler ställen i Linköping som säljer brudklänningar förutom dessa båda och Festyran?

  Calice; Lycka till med provningen i morgon!

  /Sandella

 • sandella

  CJW: Får man fråga vilken typ av klänning Du köpt?

  Jag har själv väldigt svårt för att bestämma mig om jag vill ha smala axelband eller axelbandslöst alternativt "sneda" axelband som går över axelknölen. Det är i alla fall vad jag har fått bekräftat passar just min kropp.
  Den allra svåraste frågan just nu tycker jag är om man ska ha utan släp, lite släp eller mycket släp. Hur resonerar Ni andra om det? Det är ju superfint i kyrkan men sedan vill man ju kunna dansa och släppa loss hela kvällen/natten utan att vara orolig för att släpet blir smutsigt eller ännu värre att någon trampar på det.... Vad säger Ni, nojjar jag mig i onödan?

  Calice; hittade Du något på Partyworld idag?

  /Sandella

 • sandella

  Hej Lottis2!

  Det stämmer bra att jag kommer i morgon. Klockan 16.02 (enligt busstidtabellen) ska jag vara vid Konsum.
  Ser jättemycket fram emot att träffa Er i morgon och prata vidare om våra bröllopsplaner Jag ska se till komma ihåg att ta med mina första utkast av inbjudningskort också.
  Jättetråkigt Marfa att Du är sjuk!!! men jag är säker på att vi ses efter nyår igen.

  /Sandella

 • sandella

  Hej!

  Jag har ännu inte något särskilt inbokat i februari. Däremot är det antagligen en del som ska bokas in, men jag har inte koll på när riktigt än.

  Decorist; Du kan väl kolla med Din chef snart så att vi kan försöka boka ett datum för blomvisning eller (i värsta fall ) bara vanlig träff.
  Jag som inte kan något om blommor har sugit i mig av Dina tidigare tips till mig och skrivit ut fina bilder på både Gerbera och Ranunkel.

  Calice; Det var första dan på jobbet idag efter lång julledighet och jag såg Ditt mail med klänningen. Verkligen superfin!

  Kram!

  /Sandella

 • sandella

  Hej!

  Det ser ut som om jag också kan söndag 13/2
  Jag tyckte det var mysigt att ta en fika när vi träffades i höstas - det är så sällan jag fikar på stan.

  Om det inte blir någon blomvisning propagerar jag för att man tar med sina inbjudningskort (så långt man har kommit - om någonstans) - det börjar ju närma sig utskick då! Jag måste jobba vidare med mina, men jag har så svårt att bestämma vilka papper och färger jag ska välja....

  /Sandella

 • sandella

  Hej Indianflickan!

  Alla som vill och kan är välkomna på träffarna - hoppas att föreslagen dag och tid passar även Dig´.

  Jag vill även säga att vi ska gifta oss den 4:e juni i Vårdnäs kyrka och också ha festen på gamla slottet Bjärka Säby

  /Sandella

Svar på tråden Träff i Linköping