• znummi

    Kirs! Måste gå ner i vikt till the big day! SNABBT!

    Om jag var du skulle jag absolut köra med Nutrilett eller någon av de andra pulverdieterna (Jag vet att Naturdiet är lika bra som Nutrilett näringsmässigt).

    Ät (drick) fem påsar Nutrilett om dagen i två veckor (du har ca 3 veckor på dig så det kanske är ok att använda sig av Nutrilett liiite längre) och du kommer garanterat att få resultat. Tokträna INTE eftersom det bara kommer att bryta ned muskelmassan. Raska promenader är melodin!

    När du gått ned i vikt och efter bröllopet vore det ju trist om du gick upp allt igen.. så här är mitt tips till dig som garanterat funkar:

    - ät bara en portion
    - lägg grönsaker på halva tallriken (men du, skippa vattengrönsakerna sallad och gurka) de tar lång tid att äta så hinner du bli mätt och du får i dig fibrer och allsköns vitaminer och mineraler..
    - sätt upp ett realistiskt träningsmål. Har du inte tränat regelbundet förut så kommer du garanterat inte orka med 5 pass i veckan eller nåt sånt.

    Kan skriva spaltmeter, men det har jag inte tid med.. Det viktigaste är att äta bra mat (mycket fibrer, protein och kolhydrater och FETT!!!! Kroppen slutar bränna fett om intaget upphör. Det är ok att äta mycket fett, men det bör inte vara animaliskt fett vilket oftast är mättat och sätter sig i artärväggarna) och att motionera regelbundet (3-5 ggr i veckan är bra).

    Det blev en massa ändå..

    Lycka till!

Svar på tråden Kirs! Måste gå ner i vikt till the big day! SNABBT!