• Brudzi­lla
  Äldre 9 Oct 13:17
  8099 visningar
  71 svar
  71
  8099

  **Vad händer efter döden?**

  Hm...vet att jag lagt mig i den här sortens trådar förut eftersom jag på gott och ont tillhör en av de som kan få tillgång till efterlivet.Detta har bevisats för mig så många gånger nu att jag inte kan ignorera att de FINNS en existens efter det vår fysiska kropp upphör att fungera.

  Lily- du är inne på rätt spår men informationen kommer oftast inte till oss förrän vi vågar konfronteras med den.

  Brudkronan- jag är så glad för både dig och din far att han fick ett värdigt slut på den här tiden på jorden. Den som dör(en naturlig död) kommer till ett underbart ställe. Dock kan det ta ett tag att acklimatisera sig så spring inte till ett medium direkt för att kolla hur han har det
  Det är alltid värre för osss/de som blir kvar eftersom saknaden och smärtan bara existerar här.
  Den energi som några av er nämt som lämnar den fysiska kroppen vid dödstillfället är sannolikt de vi kallar själen.
  Den äntrar kroppen vid födelseögonblicket och lämnar oss då vi "dör".
  Den fysiska kroppen är sannolikt endast det skal vi fått under en tid.
  Som några påpekat finns sannolikt ett "mellanstadie" som vad hittils förstått är uppdelat i två stadier. De flesta går direkt till "acklimatiseringen" men en del hamnar i en "väntezon" beroende på hur de levt sitt liv.Eftersom livet är till för att lära sig och att som, i enlighet med alla religioner,behandla andra som du själv vill bli behandlad - med kärlek. Att genom onda handlingar gentemot sig själv och andra vägra göra det, finns detta mellanläge att omvärdera ditt liv.
  Det enda man inte FÅR göra är att ta sitt eget liv. Det innebär en direkt reinkarnation för att leva "klart". I alla andra fall FINNS iaf möjligheten att komma till "himlen".

  Jag förväntar mig inte att ni alla ska tro mig. All information i fråga om existens kommer i flera former och uttrycksätt. Föhoppningsvis tar vi till oss den när den visar sig för oss.
  För tecken får vi alla...

  kram
  Brudzilla

Svar på tråden **Vad händer efter döden?**
Logga in
Bli medlem