Inlägg från: karenina72 |Visa alla inlägg
  • karenina72

    BT-träff Stockholm ny tråd

    Hej!
    Flyttar över från förra tråden...

    Träffen den 30 november

    Lillsmurf
    Fröken W
    Bridezilla
    Popcorn
    Rydén
    Emlu
    Karenina72

  • karenina72

    Har jag fattat er rätt om att ni kommer att träffas utanför McD på Vasagatan nästa tisdag kl 17? I så fall kommer jag också dit. Det ska bli kul, första BT-träffen för mig.

  • karenina72

    Jag kommer till McD kl 17, och jag kommer att ha svart halvlång täckjacka med ljusblå halsduk. Hoppas att vi hittar varandra!

  • karenina72

    Intensiv helg för oss i Visby. Har pratat med blomsterbutik och lämnat tillräckliga uppgifter så att jag bara kan ringa in beställningen sedan. Träffat och pratat med tre-fyra olika frisörer, kollat kyrkan, pratat med kyrkvaktmästaren, pratat med den fotograf vi vill ha, spanat in olika ringalternativ, prelbokat kyrkan två olika datum i maj och tittat på två lokaler. Det lutar åt att det blir den dyrare av ställena, finare inredning men man måste ta maten från restaurangen som hör till.

    Summa summarum: Vi är en god bit på väg känns det som! Förhoppningen är att definitivboka datum under veckan. Beror på hur snabba restaurangen är med offert på olika alternativ. Blir det för dyrt får vi trots allt ta catering i en lite tråkigare lokal.

    Det blev visst ett långt inlägg snart, men det känns så himla bra att vi hann så mycket i helgen. BT-träff snart?

  • karenina72

    Bridezilla!

    Jag förstår precis hur du känner, är själv lite i samma sits. Men jag är mer inne på "once in a lifetime". Man vill ju inte ångra sig efteråt!

    Men visst svider det...

  • karenina72

    Dessvärre kan inte jag på tisdag. Får försöka hålla mig till nästa gång istället...

  • karenina72

    Jag kan inte hålla mig - måste få berätta! Idag fick vi besked från pastorsexpeditionen att det gick att få datumet som vi ville.
    14 maj smäller det för oss!

Svar på tråden BT-träff Stockholm ny tråd