• Cinder­ellan
    Äldre 7 Sep 16:15
    22265 visningar
    15 svar
    15
    22265

    Tips på romantisk weekend?

    Jag och numera min man brukar åka till ett säkert kort som det heter på romantisk weekend.Det brukar bli köpenhamn!
    Vi bor också i skåne och det är himla bekvämt att bara hoppa på tåget efter att ha packat en väska med nya underkläder :o)
    checka in på ett mysigt hotell, ta en drink och äta en romantisk middag ute på stan. Sedan gå genom stan som är så levande hela natten. Lägga sig i rena lakan och äta frukost på hotellet för att sedan göra precis vad man känner för hela dagen. Vi bokar alltid 2 nätter för att riktigt hinna koppla av och njuta!Såå är Köpenhamn en härlig stad att bara spatsera i, shoppa i, roa sig i, eller bara ta de lugnt.

  • Cinder­ellan
    Äldre 8 Sep 09:54
    #0

    ISLA: Ett tips är att hoppa in på Danmarksspecialisten på internet och titta på de olika hotellen och få priser.Där kan du även få paketresa med middag och tåg och få allt hemskickat med inbet.kort så är allt fixat före resan.
    Annars ringer man själv och bokar eller online bokar på ett hotell och betalar när man åker...Det finns så många hotell,helt efter vilken smak du har,men det är mysigt att bo på hotell i Nyhamn på våren/sommaren vid hamnen då solen skiner och alla fikabord är ute och hotell vid Hovedbanegarden på hösten/vintern för att ha nära till centrum och hem när man är frusen på kvällen*ler*
    Jag satt själv och blev så himla sugen nu, så det är väl dags att boka inför decembertrippen, det finns inget mysigare än julskyltningen i köpenhamn och jul på tivoli med skridskoåkning...

  • Cinder­ellan
    Äldre 8 Sep 10:01
    #0

    Jo, de har ett erbjudande just nu på Danmarksspecialisten med weekend på hotell centrum + frukost och helkväll på Wallmanssalonger med 4-rättersmeny show och dans från 18.30 till kl.05 på morgonen och tåg t/r 1595:-/pers.Kanske kunde va nåt?

Svar på tråden Tips på romantisk weekend?