• Master­mind
    Äldre 12 Aug 22:33
    127706 visningar
    41 svar
    41
    127706

    Analsex?!?

    Det är synd att många har dåliga erfarenheter av analsex. Visst, det passar inte alla, men jag slår vad om att det är massor av folk som går miste om något bara för en dålig förstagångsupplevelse. Tänk om "vanligt" sex vore likadant som första gången, hela tiden?.. Hemska tanke. ;)

    Själv testade jag första gången med en kk, som var överförtjust i analsex, men det gick helt enkelt inte (dels pga hans storlek och dels pga bristen av glidmedel och försiktighet). Men nu har jag gärna analsex med min sambo, då han är försiktig och är väldigt mån om att jag ska njuta minst lika mkt som honom. Och det var förresten JAG som övertalade honom att vi skulle testa, ville bara påpeka det innan skrönan om den tjatande mannen kommer upp igen.. :)

  • Master­mind
    Äldre 12 Aug 23:05
    #0

    Johanna = en lat kock - Det finns nog inte så många killar här så vi kan få en rättvis bedömning. ;) Men jag tror faktiskt att det är mer öppet nu, mtp hur öppna vi är mot sexuella "avvikelser". Killars g-punkt ska väl befinna sig runt/i ändtarmen, om jag inte misstar mig.

  • Master­mind
    Äldre 12 Aug 23:17
    #0

    Isf svarar jag i min sambos ställe; Han har aldrig, och kommer med all säkerhet aldrig att testa. Vilket är rätt skönt för mig, eftersom jag inte är så pigg på att peta in grejer i honom. Hur ojämnställt det än må låta. ;)

Svar på tråden Analsex?!?