Om jag kommer i håg rätt så styckar de lite annorlunda i US dvs bitarna blir inte lika som här i Sverige.
Men i all fall, lite tips.
Titta på köttbiten, om den är marmorerad, dvs har fett insprängt i köttet, så är dom oftast bra att grilla. Marmoreringen gör att de blir saftigt.
Satsa också gärna på bitar som är från "ryggen" och "baken" på kossan. Dvs typ ryggbiff, entrecote etc.
Framdelskött, typp bog etc är oftast segare och passar bättre att koka.
Själv tycker jag om att grilla Entrecote, T-ben stek eller ryggbiff som har "kappan" dvs en fettrand kvar. (Den skär man bort sedan, men ger fin smak åt köttet.
Vad du än väljer för kött, marinera. Blir alltid godare.
Enklaste marinaden av alla:
Olivolja, vitlök (massor), Grovkrossad peppar av valfri sort (mycket), en "dutt" honung. Häll i påse tilsammans med köttet, skaka om och låt ligga en stund. Salta först när köttet ligger på grillen.
Men enklast kanske är att leta upp en bra köttbutik/slaktare, beskriv vad du ska göra och be dig rekommendera vad du ska ha.
Lycka till!!