• mrsbas­se
  Äldre 26 jul 23:02
  28283 visningar
  34 svar
  Inlägg från mrsbasse Visa alla inlägg
  34
  28283

  Hur känns det när man älskar någon?

  Hej!

  Va tråkigt för dig.. ska försöka skriva något vettigt.. O hoppas verkligen att saker ordnar upp sig för dig!

  Jag tror ALLA tvivlar. jag o min pojkvän har varit tillsammans i 2½ år. Första året var jag osäker en del. Jag tror jag hade alldeles för stora krav på mig själv, att allt skulle vara så bra hela tiden och jag måste göra slut om det inte är rätt. Så jag gick ju och tänkte på det heela tiden... o så fort han gjorde nåt fel så fick jag panik och tänkte att jag måste göra slut. Och då fick jag panik över det eftersom jag hade kraven på mig att det skulle hålla. Det som var fel var ju kraven. Jag älskade ju honom(älskar) men la bara märke till alla hans svaga sidor. Alla har vi svaga sidor, varför gå o ödsla tid på dom?! Det e bara o acceptera att de finns där. Tråkigt men sant. Sen måste man veta att alla hans bra sidor väger upp de dåliga. Asså..han får ju inte slå dig eller nåt...nu pratar vi "inte fälla ner toalettsitsen-stilen" typ. Jag älskar min blivande. Det blir bröllop om ett år o vi bråkar o så. Men vi älskar varann samtidigt! Och är övertygade om att det är rätt. Försök att inte tänka så mycket bara. Ibland analyserar vi för mycket, speciellt vi tjejer tor jag.

  Vet han om dina ångestproblem? Kanske skulle det hjälpa om du orkade prata lite med honom. Du behöver kanske inte säga att du inte vet om du älskar honom. Men att du är rädd. Rädd att det ska ta slut. Alla funderar ibland, undrarom han verkligen e rätt för en, älskar jag verkligen honom? Det behöver inte vara så farligt.. Ni har ju redan kommit en bit på vägen. Med tanke på hur ni började. Avundsjuka har, tror jag, som du sa, med en själv att göra. Så e det iaf i mitt liv. Men ni har ju kommit en bit där.

  Har du haft dina pojkvänner tätt inpå varann så kanske du inte hunnit växa själv. En del kanske behöver det..
  (inte för att jag tycker att ni ska göra slut) Ni kanske bara lever lite för tätt inpå varandra...

  Hoppas verkliegn nåt jag skrev hjälper dig. Kanske blev mycket babbel. Försök se hans bra sidor och ge det lite tid. Och var inte så hård mot dig själv. Funkar det inte så funkar det inte. Men trivs du i er relation och med honom så kanske du ska försöka iaf!

  Lycka till! Hör av dig om du vill eller behöver! Kram på dig

 • mrsbas­se
  Äldre 27 jul 19:29
  #0

  Hej igen!
  Du har fått många visa ord från många snälla flickor.
  Ville bara säga att jag också tittat på en kille på stan o tänkt at han va söt. O jag o min kille har olika klädstilar. Strunt samma. Vi retar varann lite istället o gör något roligt av det.
  Hoppas det klarnas upp lite för dig! Du verkar vara en väldigt gullig tjej.
  Just det! Ville också säga att du kan inte vara rädd för vad som kommer efter man mår bra. Målet är att må bra. Det finns inget efter det, så att säga. Sen händer saker i våra liv som gör att det kan vända men det händer alla. Alla mår dåligt ibland. Det ska du inte gå o vänta på.

  Massor med kramar till dig!

Svar på tråden Hur känns det när man älskar någon?
Logga in
Bli medlem