Inlägg från: Fru Calice |Visa alla inlägg
  • Fru Calice

    oriflame?

    min mamma har sålt sedan jag var liten så det är det enda jag använder. tycker det är suveränt! billigt o bra! är lite känslig men har aldrig reagerat på något hos dem. det är även bra att de har öppet köp fast det inte är i en affär (typ standard jag vet, men många verkar inte veta om det).

    någon spec produkt du undrar över? kanske kan hjälpa med tips o råd.

  • Fru Calice

    angieee
    de har ju flera sorters mascara, märken inom märket liksom. jag tycker alla är bra, men den i "guld"-förpackningen (giordani tror jag den heter) tycker jag är allra bäst. deras billigare variant, vision, är även den väldigt bra men med lite sämre borste för min del. dock kostar den under 50-lappen så det är oftast värt det iaf, i min lilla studentbudget iaf! deras vanliga sort, den blåa, har jag inga som helst klagomål på, men tänk på att välja den med lite rund borste (finns tre olika tror jag), den ger längst fransar. lycka till!

  • Fru Calice

    det finns ju som ni har nämnt en butik i stockholm o jag tror det även finns en i malmö, men annars går konseptet ut på att det är privatpersoner som säljer hemifrån med hjälp av kataloger som de delar ut till nära och kära och som man sedan kan beställa ur. så håll ögonen öppna efter en katalog, de brukar ligga på arbetsplatserna ibland!

Svar på tråden oriflame?