• isis

  Hur mycket väger ni som är 158 cm långa?

  Jag äe en sådär 158 cm och just nu väger jag 58 men innan när jag hade bättre matvanor så vägde jag 52-54 vilket jag kämpar att ta mig ner till eller lite lägre så jag förstår helt klart vad du menar!

 • isis

  Ja, jag skulle lätt kunna väga 48 men folk börjar protestera vilt så fort man går under 55kg. Ganska konstigt med tanke på att ingen reagerar om man är 175cm och väger 54kg *sucka*

 • isis

  JO visst är det så jag skiter i vad alla andra säger och ser till att väga så att jag mår bra!

 • isis

  Sinikka - Men om alla du känner och främlingar inte ser dig som tjock utan som smal då finns det väl inget att5 grubbla över? Skit i vad vågen säger isåfall, den ljuger säkert! ;)

 • isis

  CCQ - Du har ju gjort försök och du har gått ner av det. Det finns ingen som kan gå ner bara av att ligga i sängen och äta choklad tyvärr. Även om man äter reductil måste man röra på sig och äta en vettig kost. Gör du det?
  Hur kommer det sig att du gick upp från 53 till 79,9kg? Vad var det du ändrade i ditt liv, du kanske började äta någon medicin? P-piller och antidepp har ju bland annat viktökning som biverkning.

 • isis

  Jag fick minsann också veta att trots mina 58 kg till 158 cm så är jag "lätt överviktig" enligt mina läkarjournaler. Så nu har jag bevis, trots alla envisa kommentarer om att man inte är tjock!
  Lite kul att läsa att det finns sådana som liknar en själv! Trots att det inte är kul med extra kilon förstås! ;) :D

Svar på tråden Hur mycket väger ni som är 158 cm långa?