• Tesan
    Äldre 28 Feb 09:44
    11133 visningar
    16 svar
    16
    11133

    Bra solarium i Gbg

    Hej! Förr solade jag på solcity (vid vasaplatsen). Jag tycker att stället är mysigt och fräscht. Man får desinficerade glasögon varje gång, en liten handduk att torka av "bänken" med + ett badlakan om man vill duscha efteråt. Men... som alltid så finns det ett men... Jag tycker att det är ganske dyrt. Man kan köpa ett 10-kort för 199 kr. tror jag att det var. Men då är det så att solar man före en viss tid, så måste man lägga till 5 kr. Och efter en viss tid, så lägger man till 10 kr/ggn. Vill man sola på extra stark, så lägger man till 10 resp. 15 (om jag minns rätt). Jag solade alltid på extra stark då jag var där. Men tyckte inte att det gav så mycket. Har solat på ställen förr, där "normala" solarium har tagit mer.

    Nu har jag börjat gå till ett ställe på Viktor rydbergsg. Tyvärr så har jag inte lagt namnet på minnet. Men kan kolla det nästa gång jag är där, om du vill veta. Där är solariumen VÄLDIGT effektiva. Jag behöver ALDRIG välja ett extra starkt. Dom normala tar super. Men... det stället är inte lika mysigt. En del "bås" har inte ens dörrar som man kan stänga, utan man drar för ett draperi. Det är ju ingen som kommer in, men bara känslan av att någon kan göra det... Där kostar det 49 kr. att sola på normal. Man kan köpa ett 10-kort för 249. Och man behöver inte lägga till någon avgift per gång, som på det andra stället. Så jag föredrar ändå detta ställe. För jag går hellre till ett ställe som är lite mindre mysigt men mer effektivt, än tvärtom. Ojj, nu låter det nästan som om detta är ofrächt.. det är det inte.. Men man får känslan att det andra stället är väldigt noga med hygien, när man alltid får rengjorda glasögon (tex). Det har jag aldrig vart med om förr.

    Detta blev lite långt Men jag rekommenderar dig att testa dessa två ställen. Testa båda, så får du se skillnaden!

  • Tesan
    Äldre 29 Feb 15:30
    #0

    Guldfisken: Ojjjj! Jag tycker inte att personalen har varit otrevlig, men jag har kanske haft tur. Och ofräscht tycker jag inte att det är. Jag tycker att det är mysigt. Men jag håller med om att rören är inte effektiva, det är långt till duschen... Men jag tycker inte att det är bra priser. Tycker det är så dumt att man köper kort, men ändå måste man lägga till pengar varje gång... Jag ska ialla fall aldrig mer sola där. För jag tycker inte att jag får det jag betalar för.

  • Tesan
    Äldre 2 Mar 17:59
    #0

    Guldfisken: Har sunbody någon hemsida? Eller kan du ge mig lite info om priser, hur länge man solar osv. Jag vill hitta ett favvosolarium här i Gbg!

  • Tesan
    Äldre 5 Mar 00:42
    #0

    Idag testade jag sunbody. Det var verkligen jättefräscht! Det bästa som jag vart på, hittills! Rent, snyggt, fräscht, effektiva solarium, toppen med dusch på rummet! Dit kommer jag att gå igen!

  • Tesan
    Äldre 5 Mar 22:50
    #0

    Hahahahaha.. Ja, jag hade gått runt på stan och ropat efter GULDFISKEN!!! Undrar vem som hade fått skäll då?!

Svar på tråden Bra solarium i Gbg