• Dolphi­n
    Äldre 12 Feb 15:40
    66907 visningar
    19 svar
    19
    66907

    någon som har erfarenhet av Fluoxetin???

    Jag äter fontex, vilket är samma sak. jag har gått upp 50 kilo av tabletterna!

  • Dolphi­n
    Äldre 12 Feb 18:29
    #0

    Jag har försökt byta preparat med mått sämre av dem!

    Fontex kan visst leda till viktökning. Min läkare säger att det är jätte vanligt och hon har flera patienter som lider av det. Jag han knappast gått upp 50 kilo av mig själv...

  • Dolphi­n
    Äldre 13 Feb 01:28
    #0

    Jag vet faktiskt inte varför det inte står i fass att man kan få viktökning. Men de flesta antideppresiva tabletter kan man få både viktminskning eller viktökning.

    Faktum är att det just nu förekommer prat om att stämma läkemedelsföretaget för att flera kvinnor har fått grova viktökningar, i den stämningen kan även jag vara med om jag vill.

    Jag har som sagt försökt byta tabletter till tex Zoloft, men dem fungerade inte på mig och eftersom jag har panikångest så finns det inte så mycket att välja på!

    Jag har gått hos samma läkare sen 1999 och tänker inte byta bort henne för att en amatör säger att jag ska det för att ni läst någon i fass! Hon är min läkare och jag litar på henne och hennes omdömme! Jag jag skulle kunna sätta pengar på att hon vet mer än ni om olika läkemedel!

    Om jag låter upprörd beror det på att jag är det. Så mycket har förstörts för mig pga av min panikångest och sen medicinen på det med viktökningen. Så jag tar faktiskt illa upp när ni antyder att jag gått upp i vikt utan hjälp av tabletterna.... Jag vet väl det bättre än ni!

Svar på tråden någon som har erfarenhet av Fluoxetin???