• JHK

    någon som har erfarenhet av Fluoxetin???

    Dolphin:
    Fontex har inte viktökning som biverkning, bara viktminskning. Kanske har du gått upp för att du mått bättre och fått tillbaka aptiten, eller så har det inte hjälpt och du tröstäter?

  • JHK

    Dolphin: Din läkare borde ju kunna hjälpa dig med någon annan medicin. Fråga henne förresten var det står att fontex ger viktökning som biverkning. Kanske skulle du byta läkare?

  • JHK

    Dolphin: Jag antar att det är mig du kallar amatör. Jag har själv ätitoch äter fontex i maxdos. Jag fick dem mot depression och bulimi. Jag fick just dessa tabletter för att det är en av få antidepressiva som inte ger viktökning som biverkning. Jag frågade många läkare om detta, eftersom jag inte vågade börja med dem innan för jag var så rädd för att gå upp i vikt. alla sa att det inte finns som biverkning. letade även på nätet och i olika medicinböcker för att verkligen veta säkert, och nu vet jag, man går inte upp av tabletten fontex. självklart kan man gå upp i vikt ändå, kanske äter du någon annan medicin som orsakar övervikten. Jag vill inte verkar nedlåtande men jag måste få försvara de tabletter som räddat mitt liv...

Svar på tråden någon som har erfarenhet av Fluoxetin???