• 2005

    Annorlunda bröllop???

    Hej Alla!

    Jag undrar om det är ngn där ute som gjort eller skall göra tvärt emot "hur det skall vara". Eller som bara har haft annorlunda inslag på inbjudan/bröllopet/festen/ eller efter kalaset.

    Det vi kan tänka oss, faller utanför "det normala". och jag unndrar om alla ni gör som ni gör för att det är så ni vill ha det eller om det grundar sig på tradition och förväntningar osv.

    Skriv gärna en rad om just era tankar. TACK!!!

  • Svar på tråden Annorlunda bröllop???
  • vinterflickan

    Vi ska ha en grillfest med picknick i gräset (om vädret tillåter). Dans med liveband på en jättefin dansbana (om vi nu får den *hoppas*). Vi ska göra allt själva.

  • cocamomilolola

    Arwen75

    Jag gifter mig på Deltat i Timrå, midsommarafton i år.

    Jag är nog inte den du tror, men tack ändå

  • Electric Lady

    Ikka!

    Tips på hårdrock:

    Gimme all your loving, av ZZ top, den går typ "gimme all your loving, all your hugs and kisses too"

    Easy Living av Uriah Heep, "Somewhere along that lonely road I had tried to find you, day after day on that windy road I have walked behind you, Easy living, and I've been forgiven since you've taken your place in my heart"

    All my life, från samma Uriah Heep-platta, går typ "I never thought I'd be looking for a whife, but I think I could love her for the rest of my life, I will love you all my life, I will love you all my life..."

    Gazing at you / see me feel me/ we're not gonna take it (den är egentligen ingen egen låt, utan finns med lite här och där) från the Whos rockopera Tommy: "Gazing at you, I see the music, on you I get the heat, following you I climb the mountains, I get excitement at your feet"

    Led Zeppelin "Whole lotta love"

    Som du ser gillar vi bara gammal hårdrock, så är din kille en metalkille var väl dessa tips inget att ha.

  • Mamma jag

    Ingen som har gamla 80-tals godingshårdrocklåtar (oj, vilket långt ord)
    på svenska som man kan ha på bröllopet i kyrkan. Skulle vara skoj med dem på svenska eftersom det är en hel del äldre där och de hänger inte med på engelskan så bra

  • cocamomilolola

    Jag skulle också vilja ha tips på 80-talshårdrockslåtar på svenska. Ingen som har det???

  • Hannita

    EL-

    Min blivande ar ocksa mycket krasen nar det galler musiken (han ar rockmusiker) sa vi skall dansa "valsen" till Led Zeppelin's "Stairway to heaven". kommer nog shocka mormor, men jaja, tankte ha en vals efter det.

    Om min blivande far som han vill sa blir edt bara Beatles, The Pixies, Sex Pistols, Led Zeppelin, etc..sa jag maste nog forsoka smyga in lite mer "aldre-vanlig" musik ocksa.

  • Electric Lady

    Vi skulle jättegärna vilja ha något med Beatles, eftersom vi är stenhårda beatlesfans och det var det som förde oss samman, men vi kommer inte på NÅGON beatleslåt som funkar...

  • melyana

    Alltså jag lyssnar mest på rock men faktiskt inte ett enda på svenska. Jag kan dock komma på ett band som sjunger hårdrock på svenska men de är ganska pinsamma. Black ingvars heter dem och va väl populära u början/mitten av 90-talet

  • bää

    Electric Lady: Vad är det för fel på "When I'm sixty-four"? Kanske inte så originell, men för den klarinett-stämman och rag-timeflörten skulle jag, min inbitna gamla ateist,nästan (men bara nästan) kunna tänka mig ett kyrkbröllop...

  • Electric Lady

    Nja, jag tycker inte att den funkar när den är tagen ur sitt sammanhang. Den framstår som världens töntlåt om man inte har koll på kontexten på skivan.

Svar på tråden Annorlunda bröllop???