• Bullen

    Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?

    Nu får du inte bli ledsen eller ta illa vid dig. Mitt svar är endast grundat på vad du har skrivit;

    När min gamla sambo ville flytta isär betydde det indirekt att vi gjorde slut. Jag trodde vi skulle fortsätta vara ihop. Fel hade jag. Jag vill bara säga så här.
    Tänk positivt. Allt har en mening. Du kommer att vara förälskad på nytt;0) Bli bara inte deprimerad som jag blev eller bitter. Jag har läst ngn stans att det råder ett överskott på kvinnor. För din egen skull måste du ta vara på dig själv och förbereda dig på en brytning och lägga upp en strategi. Jag har en släkting som efter 7 års förhållande bröt upp och datar nu många trevliga kvinnor på spraydate. Han har aldrig haft så kul i hela sitt liv och börjat leva igen. Det är roligt att se detta. jag såg hur han led i förhållandet. Han gjorde det naturligvis inte. Det tog 6 år innan han förstod att hon inte var bra för honom. Kärleken är blind. Lycka till. Det kommer att gå bra för dig. Bara det att du skriver i detta forum betyder att du är en bra partner. Du vill rädda men du kan inte rädda det du inte har makt över.
    Hon verkar inte mogen då sex är så viktigt för henne. Jag och min sambo har inget fungerande sexliv just nu och vi pratar om hur vi vill ha det och försöker hitta lösningar. Men vi kan inte flytta ifrån varandra för vi är då rädda att vi var och en ska hitta en annan. Jag har inte alltid lust till sex men jag vill inte lämna min sambo.

Svar på tråden Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?