• isis

    Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?

    Hej!

    Vet inte om någon skrivit detta inna, ber om ursäkt isåfall. Läste att du skrivit att du jobbar hemma och att hon slutar tidigt och att du själv glömt bort ditt "gamla aktiva jag".
    I min situation är det så att vi inte bor tillsammans än helt och hållet, vi har varsitt ställe men vi spenderar ändås nästan all tid tillsammans och ibland drar jag mig undan och bor själv för att jag känner att min kille inte ägnar någon tid för sig själv. Jag vet att han inte tänker på det, men han har även sagt att han har svårt att säga till om att han vill ha tid för sig själv.
    Jag har själv ett stort behov av att vara oberoende och sitta och pyssla med det jag vill och eftersom jag känner att det utvecklar mig och får mig att uppskatta min tid med honom mer så vill jag även ge honom den möjligheten.

    Och efter allt detta svammel vill jag komma fram till det att om du har möjlighet och tid över efter jobbet att du kankse har något som du kan ägna dig åt så att ni båda två får lite tid för varandra.
    För det som jag tycker är det bästa med att bo ihop det är det att man vet om att, ja han kommer att finnas där hemma, vi kommer att ses tillslut ändå, även om jag går och tränar nu och han jobbar sedan. Men när han kommer hem så är han hemma och det är jag med :)

    Hmm... det blir väldigt konstigt när man försöker skriva ner sina tankar ibland, men jag hoppas att du förstod vad jag menar och inte har tagit illa upp på nått sätt...

Svar på tråden Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?