• Äldre 5 Aug 15:52
    45550 visningar
    44 svar
    44
    45550

    Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?

    Till att börja med, FÖRLÅT.

    Men seriöst så är det väl dags att gå vidare för er båda, det verkar ju som om hon redan har bestmt så mer eller mindre och när det kommer till sex biten så ärligt tror jag inte man klarar leva på så olika villkor för sex är en huuuuge del i ett förhållande.

    man kan gilla olika mat, gilla olika sporter, rösta på olika artier osv sov och det funkar utmärkt man kompleterar varandra, men en som är asexuell och en som är sexuell kommer nog aldrig kunna vara lyckliga. För den ena känner sig tvinga och den andra känner att den tvingar och det mår ingen av er bra utav.

    du har drifter som hon inte vill bejaka och som jag antar du nte får ta ut på annat håll. Vet att alal kommer säga du får rätta dig efter det, men varför skall du göra det och inte hon? Får man inte äta mer än grönsaker hemmakommer man förr eller senare börja äta ute så är det bara.

    Närhet och sexuellt umgänge är så overkligt stor del av ett förhållande att om den ena parten är aktiv och den andra obefintlig kommer det bara leda till ångest och ledsamheter tror jag.

    sorry


    Live free, ride free
  • Äldre 5 Aug 16:06
    #38
    Plättis skrev 2014-08-05 15:57:23 följande:

    Tråden är 11 år gammal, antingen har det löst sig för dem eller så har de gått vidare för länge sedan. Den drogs upp av en spammare som jag anmälde igår kväll, men tråden ligger kvar ändå. 


    Uuups såg det först nu, hahahahaha läste inte datumet såg bara att den kom upp.. sorry my bad
    Live free, ride free
  • Äldre 14 Sep 11:04
    #44
    mara skrev 2014-09-14 10:57:46 följande:

    Undrar hur det arta sig 11år senare?


    Personen som starta tråden är inte medlem längre så du kommer nog inte få ett svar.
    Live free, ride free
Svar på tråden Flytta isär för att rädda förhållandet - Erfarenheter?