• Mon 2 Oct 2023 20:38
  8154 visningar
  0 svar
  0
  8154

  Vigselförrättare Tommy Fabricius

  Tommy Fabricius förtjänar verkligen alla lovord för den fantastiska vigselceremoni han skapade för oss, Petra och Joakim, den 7 februari 2023, på Elite Hotel Marina Tower.


  Hans långa erfarenhet som vigselförrättare sken verkligen igenom, och han var en personlig och varm närvaro under hela ceremonin. Med sin känsla för detaljer och hjärtliga inställning skapade han en kärleksfull stund som vi kommer att bära med oss genom hela vårt liv.

  Det som verkligen stack ut för oss - var hur Tommy Fabricius pratade på ett så personligt och anpassat sätt till oss. Hans ord var så väl valda, och han var tydligt engagerad i att se till att allt skulle bli perfekt. Vi träffades lång tid innan ceremonin för att planera och få en känsla för allt, vilket verkligen visade hans dedikation.

  Dessutom skapade han en sådan trygghet hos oss, vilket gjorde att vi kunde slappna av och verkligen njuta av varje ögonblick. Vi rekommenderar honom varmt till alla som ska gifta sig och har också rekommenderat honom för våra barn som också planerar sina bröllop.

  Tack så mycket, Tommy, för att du gjorde vår vigsel så speciell och minnesvärd

  /Joakim och Petra 


  om ni vill höra av er till Tommy: 


  Tommy.fabricius@telia.com


  Tel: 072-70750700


   

Svar på tråden Vigselförrättare Tommy Fabricius