• Splittrat par = våra kompisar

  Ons 17 nov 12:36 Läst 802 gånger Totalt 0 svar
  Ons 17 nov 12:36

  Hej!

  Vi har ett kompispar som sedan lite över 1 år tillbaka är separerade. Tjejen har jag känt sen jag var 12 och är min made of honor. Killen var vi väldigt nära under de 8 år dom var tillsammans men sedan uppbrottet har jag inte direkt träffat honom men min sambo har sporadiskt. Grejen är nu att vi så klart gärna vill ha med honom på bröllopet. För tjejens del är det inga problem, men hon har åxå ny partner vilket vår killkompis tagit jätte hårt. Senaste gången sambon träffade honom var för 3 veckor sen å då pratade han om att han önskar att dom kan vara vänner i framtiden men att han inte klarar av att träffa henne som det är nu. Det kan tilläggas att det inte var han som var drivande i separationen.

  Så nu till min fråga. Hur ska vi tänka? Självklart är det det här med att det är vår dag, vi bestämmer, vi bjuder in och dom tackar ja eller nej osv osv. Men det är ju inte riktigt så enkelt när man inte vill såra personen...

  Finns det något sätt att göra det enklare för honom? Jag tänker tillexempel placering Att precis som jag inte tänker sätta min vän som är trans bredvid min sambos yberkristna mormor som uttryckt att "homosexualitet är en sjukdom" så kommer jag ju inte att sätta dom tillsammans. Men finns det något annat jag kan göra?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll