• Tis 9 nov 2021 11:50
  40552 visningar
  3 svar
  Inlägg från Junior Visa alla inlägg
  3
  40552

  Hittade klänning som satt perfekt MEN...

  Hej!

  Jag blev så glad när jag såg att du hade hittat dina fina klänning och att du kände dig så fin i den! Och dessutom begagnad, bra för miljön och plånboken! :) Men, så såg jag din fortsättning om modellen, och det gör mig sen så ledsen. Jag känner så väl igen mig i din tanke och jag har, både innan och efter min graviditet använt gravidkläder pga viktuppgång och tarmproblem som ger uppblåst mage. I många vanliga kläder såg jag gravid ut, vilket var jobbigt eftersom jag delvis var ofrivilligt barnlös. Jag vet också att det ibland inte ens spelar någon roll vad du får höra för kommentarer. Men jag tänker ge dig några konkreta tips ändå!

  1. Visa upp dig inför några väl valda vänner och familj. Inte bara de som alltid säger "åh vad fin" utan faktiskt de du vet kan komma med konstruktiv feedback.

  2. Ta med din klänning till ett proffs, tex en skräddare som är specialist på brudklänningar eller en bröllopsbutik. Rådfråga, de vet vad de kan och hjälper gärna till. Om det känns kymigt att ta med klänningen bara för att fråga så säg att du vill köpa detaljer till (underkjol, slöja, etc) men samtidigt kanske är lite osäker på modellen.

  3. Be en vän eller boka en provning av smink och håruppsättning. Be någon ta riktigt fina kort på dig i din klänning, kanske känner du nån fotograf eller hobbyfotograf. På så sätt ser du dig och kan vänja dig vid hur fin du är i klänningen.

  Lycka till!
  Jessica, En till fest

Svar på tråden Hittade klänning som satt perfekt MEN...
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.