• Loova
  Tue 19 Mar 2019 10:47
  37377 visningar
  2 svar
  2
  37377

  Oengagerad tärna.

  Hej.

  Jag har ett problem. Jag har en tärna (made of honor) och hon blev superglad och tackade jag när jag gav henne ett armband och frågade.

  Nu i efterhand känns det här som en dum idé. Hon säger att med våra kontrollbehov så kommer vi planera allt. Hon vill veta allt osv. Men hon är en sådan som inte kommer i tid... någonsin. Och nu verkar hon inte engagerad.

  Hur som till problemet. Jag gifter mig om 40 dagar och i denna tid är det svårt att hitta en mörkröd klänning. Det är trots allt vår. Allt annat är klart förutom hennes klänning. Jag har erbjudit mig att betala halva eller hela beroende på vad den kostar och hon skulle skicka skicka efter dem men har inte gjort det. Och nu finns dem inte längre. (Lycka till att hitta en ny i rätt färg). När jag skulle berätta att de är borta svarar hon inte men hon har läst meddelandet. Hon verkar inte engagerad när jag visar upp vad jag gjort med dekor o grejer. (Vi har inga andra vänner på bröllopet) överreagerar jag? Vad ska jag göra?

 • Svar på tråden Oengagerad tärna.
 • Tue 2 Apr 2019 17:46
  #1

  Fråga henne rakt ut - utan att vara dömande - om hon verkligen vill eller har tid/ork att vara tärna. Säg att hon hemsk gärna är välkommen som gäst annars och att det är okej, men att det är kort tid kvar och att ni behöver veta.

 • Anonym (Anna)
  Tue 23 Apr 2019 23:24
  #2

  Hej hur har det gått?

Svar på tråden Oengagerad tärna.
Logga in
Bli medlem