• Tilding

  Bröllopsplanering app+webb

  Det beror ju på vad du menar med palnering förståss, jag vet inte riktgit vad du är ute efter men jag ville skapa en bröllopshemsida så våra gäster hade någonstans att kolla information (typ boende, vigsel, fest, adresser, osa, och så vidare) så jag skapade hemsida på withjoy.com - det var helt gratis och super enkelt, de hade massa olika planringsverktyg men jag vet ju inte om de har allt som ni letar efter. Men de hade i alla fall en app som man kunde ladda ner på telefonen och komma åt sitt konto därifrån också. Vet inte alls om det var det du var ute efter men du kan ju kolla upp det. :)

 • Tilding
  pussgurka skrev 2019-03-06 21:37:21 följande:

  Jag är ute efter en där vi kan lägga upp budget, todo-lista (gärna med standardförslag), gästlista och liknande. Det känns som att det är så mycket som ska fixas som man inte tänker på så det vore väldigt skönt att kunna få förslag på saker. Både jag och sambon jobbar med IT så att fixa en sida själva med info till gästerna är inget problem så det är främst för vår egen planering som jag letar efter en sida med både app- och webbåtkomst.


  Jaha, då förstår jag - vi tyckte hemsidan var bra för den lät oss (mest mig) ha koll på alla gästerna (vad de skulle äta, var de skulle bo, om de hade plus ettor osv) på ett bekvämt sätt så det var väldigt skönt ^^. Men de hade inte todo listor - men lycka till i vilket fall! Det går säkert super :)
Svar på tråden Bröllopsplanering app+webb