Inlägg från: Finda |Visa alla inlägg
  • Finda

    Bröllop 2019

    Hej!

    Vi tänker också gifta oss sen-/sommar 2019, men det är flera delar som vi inte riktigt vet hur vi ska lösa. Har ni tips?

    Min sambo är absolut inte troende och vill verkligen inte gifta sig i kyrkan. Synd tycker jag som vill att det ändå ska bli högtidligt och lite existentiellt. Hur kan man få det i borgerlig vigsel? Skulle vara roligt att hitta en fin plats. (Stjärnklar himmel eller lascauxgrottan är svåra att arrangera :))

    Dessutom skulle vi vilja hitta ett ställe där alla gäster (75) kan bo över och där man kan ta med egen alkohol. Gärna vackra omgivningar, som slott eller herrgård där det kan finnas en fin vigselplats. Alla måste ju inte bo på exakt samma ställe, men ändå ganska nära.

    Vi tänker oss Östergötland, Sörmland eller Stockholmsområdet, men det känns lite hopplöst så alla tips mottas väldigt tacksamt! Även för färre gäster, för jag börjar misstänka att vi kanske måste stryka lite.

    Tack snälla ni!

  • Finda
    Elliejern skrev 2018-06-11 22:40:21 följande:

    Hej! 

    Jag ska gifta mig 25/5-19 :D 

    Har änsålänge endast bokat kyrkan, fixat save the date kort och letar nu lokal som en galning! Folk är snabba med bokningarna av lokaler här i lilla Falkenberg :) Tar gärna emot alla tips såsom bröllopsklänningar budget vs lyx, helst budget som ser ut som lyx såklart Dekorationer! JA ALLT som man bör få tips om inför att planera ett bröllop! 


    Tipsar om budgetbröllop.se ????
  • Finda
    Mickan2019 skrev 2018-06-11 19:17:22 följande:

    Hur går det med planeringen för alla? Vi har varit och kollat på 3 lokaler och har nu beslutsångest delux. Vår tanke har alltid varit att gifta oss borgligt då ingen av oss är troende men väljer vi den festlokalen vi gillar mest finns det ingen bra plats att ha vigseln på. Hur gör ni andra, gifter ni er i kyrkan även om ni inte är troende? Tips på ställen man kan leta efter att ha borglig vigsel på annars? Vi bor i Linköping..


    Letar också men lite mer i norra Östergötland. Säg gärna till om nu hittar något fint. En kompis gifte sig i alvastra kyrkoruin, men kyrkligt.
Svar på tråden Bröllop 2019