Inlägg från: Den nya planeraren |Visa alla inlägg
  • Den nya planeraren

    Bröllop 2019

    Hej tråden. 
    Jag är en ny utbildad bröllops och event planerare, jag är inte här för att marknadsföra mig själv, vill bara ge ett tips eller två. 
    1. Det är bra att ha gott om tid att planera, men kom ihåg att lång planering kan sluta med många idéer som kan kosta mycket pengar. Så för varje ide, kolla vad den kostar.

    2. En stor budget är er bästa vän. Det är ganska självklart att man måste spara till ett bröllop, men nu är vi snart inne i 2018 och jag såg att det var många vigslar i September, så jag säger bara spara spara spara.

    3. Även om ni har en stor budget, tänk förnuftigt. Bara för att den affären eller det företagen har den varan så betyder det inte att man ska ta den. I många fall så kan det faktiskt kunna vara smartare och mer ekonomiskt att beställa saker från nätet. 

    4. Våga säga nej till din partners förslag. Bara för att du inte gillar något och uttrycker det till din partner så betyder det inte att bröllopet är ute från bilden. Kom ihåg att när en dörr stängs så finns det alltid en ny att öppna. 

    Vet inte om något av detta faktiskt hjälper, men jag hoppas verkligen det :D

  • Den nya planeraren

    I bland så kan det vara skönt o ha en utomståendes åsikter och råd på allt :) Kan bli väldigt mycket när föräldrar, syskon, vänner och partner hela tiden ska säga sitt Skrattande

Svar på tråden Bröllop 2019