• Vegansk/vegetarisk mat - catering eller fixa själva?

  Sön 19 nov 2017 19:36 Läst 44198 gånger Totalt 3 svar
  Visar endast inlägg av LinaHansson - Visa alla inlägg
  Sön 19 nov 2017 19:36

  Jag och min fästman gifter oss i juli 2018, kommer ha ca 50-65 gäster och vill servera mestadels vegansk mat på vårt bröllop då vi båda äter främst veganskt.


  Det vi har funderat på är att ha vegansk grillbuffé med massa goda grönsaker och sen ha potatissallad och olika sallader och såser till, som vi i så fall fixar själva i förväg. Men nu börjar jag fundera på om vi ska köra på catering istället bara för att slippa tänka så mycket på maten själva dagarna inför bröllopet. Vi kommer ju hyra in serveringspersonal som kan stå för grillning och servering och så men kommer ju ändå bli mycket jobb för oss innan själva bröllopet.


  Vad tror ni - catering eller fixa själva?


  Är det någon här som har erfarenhet av att fixa maten själva? Kändes det värt extrajobbet eller ångrar ni er? 


  Och finns det någon som har något tips på bra vegansk/vegetarisk catering i Stockholm? 


  Alla tips eller funderingar är välkomna! Har aldrig fixat något större event innan så känner mig helt ny till detta!

 • Tis 21 nov 2017 15:04 #2
  KarinaÅberg skrev 2017-11-20 07:52:44 följande:

  Hej!

  Jag tycker att på din bröllops dag ska ni kunna slippa tänka på maten. Det för stressigt och ni ska fokusera på er själva o låt dina vänner och familj se på er lugn och vackert!

  Jag själv älskar och lagar massa vegansk mat och vet hur mycket man måste tänka på och göra för att den blir riktigt bra. Bäst att ta in nån som kan och slippa tänka på det.

  Jag bor vid Sthlms Universitet. Jag har ingen företag men har mycket erfarenhet med produktion och jätte gärna kommer och lagar vegansk mat för er! : )


  Men vad snällt, tack för erbjudandet! Vi håller ju fortfarande på och bestämmer oss, men kan kontakta dig närmare om det är intressant, så kanske vi kan få testa nån slags smakmeny av dig i så fall? Ungefär vad för typ av vegansk mat lagar du? :)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll