• Äldre 11 Sep 22:18
    2744 visningar
    0 svar
    0
    2744

    Jazzband till fest och mingel!

    Hej! Swing is the Thing är en varm sextett som spelar tradjazz från 40-60tal för all typ av festlighet! Vi bjuder på livemusik av hög kvalité för både stora och små evenemang som vill ha festmusik, mingel eller skön bakgrundsmusik för middagen. Vi har en stor repertoar av supersvängig dansmusik såväl som lugna favoriter, och även möjlighet att anpassa vår repertoar efter era önskemål!


    Gruppen spelar storslaget och länge som fullband, men går också att boka på mindre sättning för de som är intresserade.


    Vi gör även kombinations-spelningar; som möjliggör paketarrangemang där vi kan arrangera musiken både för kyrkan och för festen. Fråga oss för mer info! 


    Bandet består av fenomenala yrkesmusiker med stor förkärlek för jazzen, att tolka nya popfenomen till jazz, och som har scenvana och brinner för det spektakulära, roliga och att bjuda på en superkväll och upplevelse med det extra! 


     


    Bandet är baserat i Göteborg med omnejd och reser lätt för att ta sig till er.


    Inget projekt är för svårt och vi har lång erfarenhet av musikframträdanden på bröllop. Vi vill förgylla er speciella dag! Så tveka inte att maila en förfrågan!


    Maria Dahlin - trummor
    Matilda Andersson - sång, kör
    Olimpia Olsson - piano, kör
    Daniel Andersson - kontrabas
    Klara Eriksson - altax, kör
    Gunnel Samuelsson - tenorsax


     


    Musiken kommer inom kort att finnas på hemsida men tills dess kan vi skicka er mjusik och bjuda på en live-video från Classic Jazz Festival 2017!


    https://imgrum.me/media/BYSzDGUjgKn


    Gruppens medlemmar innehar F-skattsedel.


Svar på tråden Jazzband till fest och mingel!