• Jazzband till fest och mingel!

  Mån 11 sep 2017 22:18 Läst 633 gånger Totalt 0 svar
  Mån 11 sep 2017 22:18

  Hej! Swing is the Thing är en varm sextett som spelar tradjazz från 40-60tal för all typ av festlighet! Vi bjuder på livemusik av hög kvalité för både stora och små evenemang som vill ha festmusik, mingel eller skön bakgrundsmusik för middagen. Vi har en stor repertoar av supersvängig dansmusik såväl som lugna favoriter, och även möjlighet att anpassa vår repertoar efter era önskemål!


  Gruppen spelar storslaget och länge som fullband, men går också att boka på mindre sättning för de som är intresserade.


  Vi gör även kombinations-spelningar; som möjliggör paketarrangemang där vi kan arrangera musiken både för kyrkan och för festen. Fråga oss för mer info! 


  Bandet består av fenomenala yrkesmusiker med stor förkärlek för jazzen, att tolka nya popfenomen till jazz, och som har scenvana och brinner för det spektakulära, roliga och att bjuda på en superkväll och upplevelse med det extra! 


   


  Bandet är baserat i Göteborg med omnejd och reser lätt för att ta sig till er.


  Inget projekt är för svårt och vi har lång erfarenhet av musikframträdanden på bröllop. Vi vill förgylla er speciella dag! Så tveka inte att maila en förfrågan!


  Maria Dahlin - trummor
  Matilda Andersson - sång, kör
  Olimpia Olsson - piano, kör
  Daniel Andersson - kontrabas
  Klara Eriksson - altax, kör
  Gunnel Samuelsson - tenorsax


   


  Musiken kommer inom kort att finnas på hemsida men tills dess kan vi skicka er mjusik och bjuda på en live-video från Classic Jazz Festival 2017!


  https://imgrum.me/media/BYSzDGUjgKn


  Gruppens medlemmar innehar F-skattsedel.


Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll