• Äldre 18 Mar 10:56
    115884 visningar
    7 svar
    7
    115884

    Hjälp oss med vårt hemliga bröllop!

    Hej!


    Vi har länge funderat på att gifta oss och hur vi vill ha det. Vi vill gärna ha en fest för alla nära och kära, men har samtidigt dragit oss för det eftersom i och med ordet bröllop så stissas förväntningar upp så mycket (Ja jag vet att det är VÅRT bröllop, att vi bestämmer och inte har "några krav", men så upplever vi det ändå! Med ordet bröllop blir det så "stort" på något vis och vi vill undvika det INNAN själva bröllopet :) ).


    Nu är det så att vi fyller 30 i år båda två och vi tänkte att vi skulle ha gemensam 30-års fest, och tänkte att vi då kunde gifta oss där - planerat i hemlighet och alltså som "överraskning". 
    Vi kommer bjuda på middag i form av buffé och jag kollar med några känningar om eventuellt lite gitarrspel under vigseln och en kompis som är DJ. 

    Men HUR gör vi för att få det lite bröllops-likt? NÄR kan vigseln ske, innan festen? Efter middagen? Hur har ni gjort? Eller vad tycker ni verkar bra?


    Hur gör vi under själva festen för att ändå kunna få till det där lilla extra, som ju ändå ett bröllop är? Eftersom de flesta talen, som brukar tillkomma på bröllop, kommer utebli så skulle det ju kanske vara trevligt med något annat för att "dryga" ut ;) 


    Vi kommer bli mellan 60 - 75 pers, beroende på hur många som kommer, men minst 60 pers med oss och de närmsta. Inkl våra barn och släktingar som är barn. 

    Tacksam för input, tips och råd! Tack :) 

  • Svar på tråden Hjälp oss med vårt hemliga bröllop!
  • Äldre 18 Mar 22:09
    #2

    Åh vad roligt att i alla fall hitta någon med liknande planer :) 


    Får vi inga tips så tycker jag vi slår våra kloka huvuden ihop!

    Vi kommer vigas på festen, förhoppningen är att en bekant kan göra det, och vi vet inte riktigt hur vi ska "avslöja" det... Eller om vi liksom bara låter folk undra vad som händer :) 

    Vi kommer också få säga det till vissa... Föräldrar och några vänner/släktingar som bor långt bort, och som vi gärna vill ska komma. Men annars hoppas vi det ska vara hemligt fram tills vigseln. 

Svar på tråden Hjälp oss med vårt hemliga bröllop!