• Söker frisör, vad gör jag för fel?

  Sön 29 jan 2017 13:16 Läst 3567 gånger Totalt 5 svar
  Sön 29 jan 2017 13:16

  Hej! Jag ska gifta mig till hösten och söker nu en frisör som kan hjälpa mig och mina 2 tärnor med håruppsättning. Jag har skrivit till 2 frisörsalonger i den småstad där jag bor och fått nej från båda - ingen motivering eller förklaring, bara ytterst korthuggna avvisanden. Undrar vad jag gör för fel för att få detta i mitt tycke ganska otrevliga bemötande? Om de skriver att de har stängt, underbemannade e dyl så skulle jag förstå men ett blankt nej signalerar "vi vill inte ha med dig att göra". Jag förstår givetvis att ingen är förpliktigad att fixa mitt hår men blir ändå ställd mär jag får likadana svar helt utan förklaring från 2 salonger.

  Nu är jag nervös för att kontakta fler frisörer ifall jag gör något fel...

  Bifogar mitt mejl nedan så ni kan se om jag tabbat mig, blir hemskt tacksam för tips om hur jag kan skriva bättre för att bli bättre emottagen:

  Hejsan!

  Min sambo och jag gifter oss i höst och jag undrar om ni har möjlighet att förse mig och mina två vänner med brud/festuppsättning på bröllopsdagens förmiddag! Bröllopet är lördag 2/9 och vi blir 3 eventuelt 4 tjejer. Om det låter som ett uppdrag för er vill jag gärna boka in en tid för klipp + färg den närmaste månaden så att vi lär känna varandra. Ser fram emot ert svar!

  Hälsningar

  M.

 • Sön 29 jan 2017 17:34 #1

  Mitt tips till dej!;) ring dom ist! Vissa salonger kollar inte sin mejl utan ring, mycket mer effektivt!;) lycka till :)

 • Sön 29 jan 2017 17:57 #2

  De kollade sin mejl men svarade nej, sen kan jag tycka att telefonskygga kunder också kan få bli fina i håret :)

 • Tis 31 jan 2017 00:55 #3

  Bor du inte alltför långt ifrån en annan stad/samhälle så maila till nån frisör där istället eller låt nån av dina tärnor ringa om du inte tycker om att prata med "främmande" i telefonen.

 • Tis 31 jan 2017 01:00 #4

  ...å tycker absolut inte det var något fel eller konstigt med ditt mail så måste bara vara oturen att det är två otrevliga frisörer nära varandra. (Kanske är släkt med varandra...)

 • Tis 31 jan 2017 13:19 #5

  Tack! Har nu mejlat de två kvarvarande salongerna och varit tydlig med att jag vill ha svar/offert senast på fredag. Annars blir det att annonsera här eller i sociala medier, borde ju finnas någon som vill ha mina pengar...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll