• jahaja

    Visa din ring! - Bildtråd ringar 2017

    Beerok7 skrev 2017-02-05 00:13:41 följande:

    Fin ring! Hur har ni försäkrat den? Själv har beställd en enligt bild. Stora stenen är på 1.00 cc VS2 och färg H. Totalt med de mindre stenarna 1.5 cc och ringen i platina. Nu är jag på jakt efter en försäkring, någon som kan hjälpa mig?


    fantastisk ring.. !!

    när det gäller försäkring bör man göra en "sakförsäkring"  .. de ställen jag frågade på var man tvungen att ha hemförsäkring i samma bolag för att skaffa den..

    men med en sakförsäkring tappar den aldrig i värde.. du får ut det belopp den är värd.. eller en likvärdig..

    har bara det på min Rolex hittills.. men har nu köpt en del "nytt" (läs begagnat från pantauktioner) och värderat.. så jag få nog ta och försäkra ett par saker till.. min drulle går bara upp till 80,000..

    jag har min klocka hos folksam.. värde ca 65000.. kostar ca150 kr i månaden..

  • jahaja

    jag har redan varit gift i 20+ år.. tappade de första ringarna och har sen bytt lite fram och tillbaka..

    vigselringarna har krympt? med åren .. och går inte så bra att ta ut.. så nu ska jag göra nya tänkte jag

    så här nånting hoppas jag det ska sluta med .. centersten  på ca 0,60 och 4 sidostenar ,20 styck..  så totalt ca 1,40 ctw på den stora

    men hade inga stenar till den vanliga alliansen.. så jag panikköpte denna (bild 2) på kaplans.. lite större stenar än jag tänkt..7x0,11.. och tw/vs ist för w/si som jag har i den andra..

    så det ska bli intressant och se hur den ser ut på riktigt.. :)

    jag har alltid mina ringar på mig .. så jag vill ha nåt lite robustare där brillarna inte är lika exponerade.. sen ville jag slippa rhodinering så jag kan putsa själv..

Svar på tråden Visa din ring! - Bildtråd ringar 2017