• Äldre 22 Dec 08:55
  15104 visningar
  8 svar
  8
  15104

  Make up artister

  Hej alla jag ville eka med nig detta så det inte drabbar någon veckan innan bröllopsdagen. Jag hade genom sociala medier hört talas om make up artisten Gabriella Elio. Hon verkade professionell och pålitlig. Jag bokade henne 3 månader innan bröllopet. Vi skulle vara ca 6 personer som skulle sminkad varav en brud då jag alltså. När jag ringde och bokade henne ville hon ha betalt som försäkring eftersom vi var så många. I vilket fall satte jag in 2000kr på hennes konto innan jag ens provsminkats. Provsminkningen var katastrofal. Jag blev blank och inget blev som jag önskade. Trots detta tänkte jag hon sminkar ju kändisar och är bra hon kanske bara var stressad den dagen. I alla fall 3 dagar innan bröllopet ringer hon och avbokar och säger hon ska resa utomlands. Jag begär då pengarna tillbaka men hon säger att provsminkningen kostar 2000kr. Inget som hon tidigare informerat om. Så där står jag 2000kr fattigare och utan make up artist till självaste bröllopsdagen. Det visade sig senare att hon hade gjort så mot flera. Gabriella Elio är professionell med kändisar och andra bekantskaper som hon kan dra nytta av dock ej "vanliga dödliga".

 • Svar på tråden Make up artister
 • Äldre 22 Dec 09:01
  #1

  Dela med mig ska det stå förstås ????

 • Äldre 25 Dec 19:52
  #2

  Ååh fy! En av mina mardrömmar att nån av de jag/vi bokat ska boka av precis innan bröllopet...make-up artist, musikern, transporten etc.

  Hur gick det för dig? Fick du tag på nån annan eller fixade du det själv? Hoppas ditt bröllop blev super och att du kände dig vacker trots idiot till make-up artisten som gjorde så mot dig. Tack för varningen. Jag har dock bokat en annan men man vet aldrig...

  Ska nog träna på både smink och håruppsättning ut ifall att...

 • Äldre 27 Dec 19:25
  #3

  Jo som tur var så hittade jag en annan Niyan Hamasharif som var jättebra och allt var till belåtenhet . Det är verkligen hemskt om någon avbokar innan bröllopet hoppas allt går bra för dig

 • Äldre 1 Jan 01:23
  #4

  Tack.

  Skönt å höra att det löste sig för dig.

 • Dashle
  Äldre 16 Feb 17:51
  #5
  Hej alla!

  Vi har lanserat Dashl ( https://www.dashl.co ) , en ny digital hår& skönhetstjänst där vi gör det enklare för kunder att hitta till rätt frisör, make- up artist och nagelteknolog genom att matchas med bilder från deras portfolio!

  De hår och skönhetsutövare som anslutit sig till oss har olika års erfarenhet, och erbjuder sina tjänster till olika prisklasser- så att det ska finnas något för alla! Man kan boka någon hem till sig eller på salong!

  Vi vill inte att någon ska behöva uppleva något sådant på sin stora dag! Därför så har vi ett skydd som innebär att när man bokar och betalar via DASHL, hålls pengarna och släpps ej förrän 24h efter utförd behandling till MUAN/frisören så att de inte ska kunna avboka i sista minuten och hålla i pengarna!
  Kika kärna in på sidan:) Vi har just nu 250kr rabatt på din första bokningKyss

  Kram!
  Lina
 • Äldre 18 Mar 18:19
  #6

  Åh vad smidigt tack

 • Äldre 26 Apr 22:34
  #7

  Tyvärr är du inte den enda som blivit bemött helt galet oproffsigt av Gabriella. Hon provsminkar en på sin makeup store i Södertälje o försöker sälja på en en massa smink man aldrig kommer behöva. Kan inte boka en tid och plats för bröllopsdagen, svarar drygt och otroligt efter att man är tvungen att höra av sig flertal gånger. Hon kommer sent på bröllopsdagen för att sminka en. Knappast att hon vågar bete sig så oproffsigt med kändisarna hon sminkar. Hon är duktig sminkare men seriöst, ödmjukhet håller längre än divaattityden.

 • RMGBEA­UTYMAK­EUP
  Äldre 3 May 22:08
  #8
  Hello,

  I am very sorry for your experience. If I can help you in anyway, I am a Pro. freelance makeup artist based in Malmö, but I travel very often for my customers and fashion events. I run my own company RMG Beauty Makeup

  I invite you to visit my website, where you can see more about me, my work, etc.

  www.rmgbeautymakeup.com

  I have fixed rate fees I only charge extras for transportation and or accommodation fee if the work is out of Malmö city.

  I usually do not include the trial as part of the makeup service, as a way to give the freedom to the customer to choose me if they like my work. So the trial is an option and cost less than the final brides makeup service or other. In occasions, I have done a package price when the customer and circumstances require. 

  I offer you my services and expertise. As well I wish you have a great wedding day and you can leave that bad experience behind.

  Sincerely,

  Mua. Rose Marie Gunnarsson
  RMG Beauty Makeup
  +46 702255619
  email: rmgbeautymakeup@gmail.com
  Pro Makeup Artist Rose Marie Gunnarsson
Svar på tråden Make up artister
Logga in
Bli medlem