• Umeå bröllop 2017

  Ons 14 sep 2016 20:42 Läst 5338 gånger Totalt 5 svar
  Ons 14 sep 2016 20:42

  Hej alla brudar !

  Tänkte kolla om det är någon fler här som ska gifta sig 2017 i Umeå området? Jag och min sambo ska gifta oss i vindelns kyrka den 22/8. Vore kul att dela lite idéer.

  Hur vill ni ha ert bröllop? Ska ni fixa mycket själv, eller köpa och beställa dekorationer m.m ? Stort eller ett litet bröllop? Vore kul att höra!

 • Anonym (Umeå)
  Visa endast
  Tor 15 sep 2016 12:44 #1

  Kan inte så mkt om Umeå men kan tipsa om foto kika på fotografmalinnorlen.viewbook.com lycka till med planeringen

 • Anonym (Nyår)
  Visa endast
  Lör 17 sep 2016 09:53 #2

  Vi ska nääästan gifta oss 2017, eller rättare sagt det blir på nyår 2016/2017. Vi skickade save the date före sommaren. Nu börjar det bli läge att skicka riktiga inbjudan. Lokal + bröllopsresa + präst är bokat. Idag ska vi besöka en florist. och i veckan ska jag prova brudklänningar för tredje gången..

  Det som känns akut för oss är att boka underhållning, fotograf, frisör och smink. Börjar verkligen bli dags då det är knappt 3,5 månader kvar.

  Hur går det för er med planeringen?

 • Lör 17 sep 2016 16:09 #3

  Åh vad roligt att gifta sig vid nyår.

  Vilken kyrka och lokal ska ha ni ha?

  Vi har haft lite svårt att hitta lokal, vet inte riktig om vi ska göra allt själv och beställa catering eller vara på ett ställe som fixar allt åt oss. Men vi lutar åt de sist nämda nu.

  Vart har du kollat på klänningar?

  Jag har mest kollat på nätet just nu, för att hitta vad jag vill ha.

  Vi har bokat kyrka och kollat på en lokal. Ett hotell i Vindeln. Jättemysigt precis vid forsen och fin utsikt från lokalen. Vårt datum kommer bli 22/7.

 • Anonym (Nyår)
  Visa endast
  Lör 8 okt 2016 16:31 #4

  Låter jättemysigt!!!är det hotellforssen eller? Vi kommer köra på gammlia & Sävargården :) de känns verkligen kunniga på bröllop, så jag kan slappna av ;)

  Jag tycker det låter klokt att ni överväger cateringmat. Det kommer vara mkt att tänka på den dagen och kanske är det lätt att vara optimistisk och tänka att man ska göra allt själv i planeringsfasen. Men sen när det närmar dig blir man ju stressad och det tar ju ner stämningen..

  Beställde vigselring idag. Lite ångest, hade tänkt köpa den på Guldsmedjan i stan men googlade fram exakt samma schalins-ring för 10 000 kr billigare än guldsmedjans pris... Den var på kampanj på nätet... Hmm tänk att det kan skilja så mkt!?!?! Men det känns lite läskigt att köpa guld på nätet, fast sidan verkar seriös.. Man betalar med faktura när man fått varan..

  Jag tycker Lillys klänningar är fina och prisvärda. De har bra rea nu också... Dock så är det nog smart att prova då det är svårt att se på bilder och alla klänningar upplevs annorlunda i verkligheten :)

 • Fre 20 jan 2017 22:24 #5

  Delar gärna idéer! Juli 2017!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll