• Myran13

    Var hittar jag bröllopsklänning

    Jag försöker hitta en bröllopsklänning men det finns så många sidor som säljer. Har ni några bra tips på sidor som säljer fina bröllopsklänningar? Jag blir lite osäker på vart ifrån man kan beställa. Att det är en seriös sida. Tacksam för tips ????

  • Svar på tråden Var hittar jag bröllopsklänning
  • emmipemmi

    Jag beställde ifrån vbridal.com men vad jag läste så vart det lika många missnöjda som nöjda kunder. Jag beställde två klänningar och båda är fantastiska så jag är helnöjd!

    Dock är väntetiden ca 30 dagar och tullavgift tillkommer också. Men fortfarande billigare än butikerna här i Sverige! :)

    Är du intresserad säljer jag denna för 2500kr, det är ifrån vbridal.com men säljer den då jag beställde två för att se vilken jag gillade mest på!

    Köper du min slipper du frakt, tull och väntetid ;) stlk ca40 (12) men går att sys in och ut!

  • KBBride

    Jag skulle försöka kolla upp svenska sidor. Vissa svenska brudbutiker har även webshoppar. Har inte själv beställ från dem men googlade fram dessa som verkar ha onlineförsäljning men även har en fysisk butik är;


    Proms & weddings www.promsandweddings.se/
    Zelini. (hade tidigare butik i stockholm men nu enbart online) www.zelini.se/brudklanningar/
    Little Fairies www.littlefairies.se/
    Bridal Stockholm www.bridaloutlet.se/
  • Fia cz

    Jag säljer en klänning från Alicja Eklöw kolla min sida. Strlk 40 m snörning. Oanvänd.

  • VictoriaAden

    Jag har precis beställt min klänning på www.bynoelle.se. Är ett svenskt företag och jag ringde dem och frågade lite innan jag la min beställning så kändes mycket säkrare än att beställa från Kina. Har även 14 dagars öppet köp också så gillar jag den inte när den kommer kan jag alltid skicka tillbaka den. Här är klänningen jag beställde, hoppas den passar!
    www.bynoelle.se/product-page/5f18146d-231b-ce92-216c-d25d3bfe8ddc

Svar på tråden Var hittar jag bröllopsklänning