Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Sambo kollar porr, vad tycker ni?

    Jag kan förstå att alla fungerar olika med det här med porr o.s.v. men det enda jag kan göra är att referera till mig själv och okej att onani kan vara avkopplande utan att man tänker på någonting alls är en sak men som sagt med enbart mig själv (förutom sånt man läst) att referera till så skulle jag oroa mig om jag började fantisera om andra än min partner. Jag accepterar fullt ut och tror mig till och med förstå att andra kan fungera annorlunda men samtidigt så känns det som att oftast förstår inte andra att jag fungerar på ett visst sätt. Jag skulle också bli orolig om min partner började titta på porr och fantisera om andra men det beror enbart på att jag enbart förstår mig själv och inte andra även om jag så försöker har jag inte samma preferenser att förhålla mig till, det enda jag kan göra är att försöka förstå och acceptera. Jag har själv aldrig tittat på porr för rent nöje utan enbart på senare tid tittat på det efter allt man hört om det och jag tyckte enbart att det var komiskt. Jag tycker att det platsar mer i en grov fars i allt vad det kom till som scenografi, skådespeleri, läten...ja allt! (efter att ha tittat igenom en hel del klipp av olika slag). Det var ren och skär komik och ganska absurt. Absolut inte tändande på något vis. 
    Killar brukar också allt för ofta säga att "Alla killar som säger att de inte kollar på porr ljuger!" och att de bara säger att de inte tittar på porr för att de bara vill tillfredsställa vad de antar att jag vill höra. Jag testade detta på min nuvarande genom att köra omvänd "förhörstaktik" utan att avslöja för mycket för eller emot utan mer fråga mig trevande fram (okej helst mer i mer positiv än negativ ton även fast det är lite "fult" men jag tror att oftast känner man på sig om någon talar sanning, ljuger eller bara försöker blidka en) för att på så sätt få honom att bekänna färg angående porr. Jag var inställd på att han skulle va pro porr efter mitt positiva framlägg så jag var mentalt förbered på att inte bli allt för sur (nästan alla utom min bror och mitt ex har fallit i denna "fälla" och förvånansvärt även de killar som sagt sig inte gilla porr visat sig göra detta) MEN det jag vill säga är att det faktiskt finns killar som inte gör det även om de kanske bara utgör en 10 % av den manliga populationen (vad vet jag?) men de finns faktiskt!
    Min nuvarande reagerade bara med att asgarva och sa att det där är sånt man hade en period av i ren nyfikenhet som tonåring men som man ganska snabbt kommer över och blir uttråkad på och efter mitt upplägg och att han dessutom är uppvuxen i Östberlin så är jag ganska benägen att tro honom då han redan sett men även upplevt det mesta i ett tidigt skede (jag behöver bara gå utanför dörren i det området där för att chockas flera gånger om känns det som och ja,ja jag kanske är "konservativ" i vissa ögon mätt men ändå vissa saker är ju ändå bara "give me a break!"). Så absolut, jag förstår din oro jag hade också freakat ut fullständigt men jag har lärt mig att det enda sättet att få ut någon form av "sanning" är att inte konfrontera (för det fungerar sällan) utan att istället köra någon form av omvänd taktik (som kan göras tämligen neutralt utan att för den delen svika  dina egna värderingar) men du känner själv hur läget känns, om han talar sanning från början eller om han bara försöker blidka dig. I slutändan hamnar valet hos dig, hur bekväm du känner dig med hans världsbild även om du inte förstår den (och att han också faktiskt försöker förstå dig såklart vilket verkar vara fallet nu :)) Jag önskar dig all lycka och hoppas verkligen att ni hittat er väg tillsammans <3

Svar på tråden Sambo kollar porr, vad tycker ni?