• Philipp

    GLAMIRA-seriöst företag?

    Jag måste uttrycka min djupa besvikelse och frustration med Glamira. Vår erfarenhet har varit oerhört stressig och har negativt påverkat en av de mest betydelsefulla tiderna i vårt liv - vår bröllopsplanering. Det enda vi efterfrågade var en återbetalning för en felhanterad order, en begäran som kontinuerligt ignorerats genom att företaget kringgått och pratat runt ämnet.
    Problemen började direkt med vår första beställning där en ring levererades, men som efter sparsam och försiktig användning plötsligt gick sönder, ringen delade sig och diamanter ramlade av. Efter mycket om och men lovade Glamira att reparera ringen, men istället blev situationen värre när vi fick tillbaka fel ring. Ännu mer frustrerande var upptäckten att vår ursprungliga ring hade skickats felaktigt till en annan kund. Trots löften om att detta skulle åtgärdas, lämnades vi i en oändlig väntan.
    Kommunikationen med Glamiras kundservice har varit både frustrerande och ineffektiv. Våra upprepade försök att uppnå en lösning på vårt problem har bemötts med generiska svar och en uppenbar ovilja att adressera kärnfrågan - vår begäran om en återbetalning. Istället har våra önskemål kontinuerligt avfärdats, medan företaget istället fokuserat på irrelevanta lösningar som inte alls möter våra behov eller önskemål.
    Trots att vi gav Glamira flera chanser att korrigera fel och uppfylla vårt enkla krav på en återbetalning, har varje försök mötts av förhalningar och en brist på konkreta åtgärder. Det är chockerande och helt oacceptabelt att ett företag som påstår sig värdera kundnöjdhet och servicekvalitet uppvisar en sådan brist på transparens och ärlighet.
    Jag känner mig tvungen att varna andra kunder om vår erfarenhet. Vad som borde ha varit en tid fylld av förväntan och glädje inför vårt bröllop har istället blivit en källa till betydande stress och besvikelse. Jag kan inte rekommendera Glamira, med tanke på deras bristande professionalism, ineffektiva kundservice och totala misslyckande med att ta ansvar. För de som överväger Glamira för sina smycken eller för betydande händelser i sina liv, uppmanar jag er att noggrant överväga ert beslut.
    Dessutom vill jag påpeka att jag har betalt för reparationen av en ring som jag inte har, utan även för en reparation som jag inte vet har blivit gjord. Drygt 6500kr har de i sin ägo som är mina, en summa för både ringen och reparationen, vilket lägger till ytterligare en nivå av frustration och besvikelse på denna redan oacceptabla situation.
Svar på tråden GLAMIRA-seriöst företag?