• Äldre 14 Jan 14:46
    85781 visningar
    12 svar
    12
    85781

    GLAMIRA-seriöst företag?

    Hej,

    Jag svarade en annan tråd lite tidigare angående en annan fråga om huruvida man ska lita på dessa halvannonyma internetförsäljare av ringar. Många av de företag som nämns här på bröllopstorget verkar vara lite suspekta i min mening. Har någon av er kontrollerat att det faktiskt är äkta diamanter i ringarna ni beställt? Att en diamant spricker låter lite ovanligt, eftersom att diamant är den hårdaste stenen i världen. Detsamma gäller inte glas och kubic zirkona. Det finns internationellt accepterade intyg som man alltid bör följa med en diamant. Utan det finns det ingen riktig garanti för att det är en äkta diamant. 

    Jag hoppas verkligen att ni inte som skrivit här i tråden inte har blivit lurade, men alla ni som funderar på att köpa er ring via internet: var misstänksamma! Kom ihåg att ni ska bära ringen varje dag för resten av ert liv. 

    Jag säger inte att man inte ska köpa från internet, men jag tycker att man ska ställa samma krav på en internetförsäljare som man ställer på en försäljare i butik. Ställ frågor som: Vem är personen som driver företaget? Kan jag lita på företaget? Vem bär risken om någonting blir fel? 

    För mig var det viktigt att ha ett positivt minne kopplat till mina ringar, och jag valde att inte köpa dem från internet eftersom att jag inte tyckte att det fanns något bra alternativ där, ÄN. Men vem, vet det kanske kommer? 

    Vänligen

Svar på tråden GLAMIRA-seriöst företag?