• GLAMIRA-seriöst företag?

  Tor 8 sep 2016 13:59 Läst 42252 gånger Totalt 9 svar
  Visar endast inlägg av Carolinee - Visa alla inlägg
 • Tor 8 sep 2016 13:59 #6 +1
  Vi beställde 3 ringar därifrån och alla va skit!

  Den första va väldigt vacker men en diamant hade spruckit så en del av den lossnat så vi skickade tillbaks den och valde en annan.
  Det skulle också va diamanter men stenarna glimmade lika mycket som gammalt glas så jag skickade den (och den tredje ringen som var menad som förlovningsring för säkerhets skull) för värdering till en guldsmed och det fanns inte ett spår av en diamant på någon av ringarna utan allt va zirkoner trots att jag beställt och betalt för diamanter, guldet innehåller dessutom massa "luftbubblor" så de kan använda sig av mindre guld och det gör förstås ringarna mycket skörare....så jag antar att första ringen va zirkoner också och inte diamanter..

  Hur som helst hörde jag av mig till glamira och de lovade att byta ut stenarna om jag skickade tillbaks ringarna åt dem, men de vägrade att ta tillbaks dem och ge pengarna tillbaka.
  Så jag skickade in ringarna och fick tillbaks dem efter en lång tid och då va det fortfarande zirkoner!!
  Vägrade skicka tillbaks dem ännu en gång så fick kontakta visa som ordnade så jag fick mina pengar tillbaka.

  Så nä, de kanske ser fina ut men det är bara bara skit!! Sen att jag beställde vitguld och de lovade att de va vitguld rakt igenom men sen visade sig va gult guld med en tunn tunn legering är en annan sak...

  så undersök gärna era ringar för att få reda på att det verkligen är vad de utlovat ni som beställt!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll