Inlägg från: Kattungevin |Visa alla inlägg
 • Kattungevin

  GLAMIRA-seriöst företag?

  Min sambo har köpt förlovningsringar där ifrån. :) Han är supernöjd. Jag har dock inte sett dem än eftersom han inte har friat ännu. ;) Men jag litar fullt på hans omdöme. :) Tog två eller tre veckor att få hem dem har jag för mig att han sagt. :)

 • Kattungevin
  Reba skrev 2017-01-14 14:46:33 följande:

  Hej,

  Jag svarade en annan tråd lite tidigare angående en annan fråga om huruvida man ska lita på dessa halvannonyma internetförsäljare av ringar. Många av de företag som nämns här på bröllopstorget verkar vara lite suspekta i min mening. Har någon av er kontrollerat att det faktiskt är äkta diamanter i ringarna ni beställt? Att en diamant spricker låter lite ovanligt, eftersom att diamant är den hårdaste stenen i världen. Detsamma gäller inte glas och kubic zirkona. Det finns internationellt accepterade intyg som man alltid bör följa med en diamant. Utan det finns det ingen riktig garanti för att det är en äkta diamant. 

  Jag hoppas verkligen att ni inte som skrivit här i tråden inte har blivit lurade, men alla ni som funderar på att köpa er ring via internet: var misstänksamma! Kom ihåg att ni ska bära ringen varje dag för resten av ert liv. 

  Jag säger inte att man inte ska köpa från internet, men jag tycker att man ska ställa samma krav på en internetförsäljare som man ställer på en försäljare i butik. Ställ frågor som: Vem är personen som driver företaget? Kan jag lita på företaget? Vem bär risken om någonting blir fel? 

  För mig var det viktigt att ha ett positivt minne kopplat till mina ringar, och jag valde att inte köpa dem från internet eftersom att jag inte tyckte att det fanns något bra alternativ där, ÄN. Men vem, vet det kanske kommer? 

  Vänligen


  Personen som skrivit kommentar ovanför din kommentar skrev ju att hennes diamanter visade sig vara falska. 

  Jag själv är supernöjd med min ring från Glamira. Har dock bara haft den i lite mer än en månad men den har än så länge överlevt mitt fysiska jobb som orderplockare. XD Har ju ingen aning om mina diamanter är äkta eller ej men egentligen spelar det inte så stor roll för mig så länge de håller. Men det är väl just det som kan bli kruxet, att de kanske går sönder för att de inte är äkta. Det skulle ju inte vara så kul, tanken är ju att jag ska ha min ring livet ut. Inga problem eller konstigheter med min fästis ring heller än så länge, men han har inga diamanter på sin.
Svar på tråden GLAMIRA-seriöst företag?