• Äldre 16 Jul 10:59
  92355 visningar
  52 svar
  52
  92355

  Låta gästerna betala för bröllopet?

  Fast du augusti. Det finns ju faktiskt kuvertbröllop skulle du inte gå på det då lr? Man kan ha kuvertkostnad hemifrån oxå men då tar man ju det ist för bröllops gåvor.

  Det är brudparet själva som väljer. Vi hade först tänkt ha "knytkalas" men så hjälpte mina föräldrar till så vi ska ha grillat ist.

 • Äldre 3 Sep 09:03
  #15

  Men va? Jeanette det hade ingenting med bröllopsgåvorna att Göra? Jag tror du får ta o läsa min ruta igen! Dessutom är gåvorna bara för att önska brudparet lycka. Sen vad summan är för de är la skitsamma!

  Gah tänk om folk kunde läsa vad man skriver.

  Att ha en kuvertavgift är ju ungefär samma sak som att önska pengar. Jag tycker inte det är något konstigt i de o som strassbruden säger det är upp till de som är bjudna om dom vill lägga pengar på kuvert avgift eller tex köra 80 mil. Folk får ha sina åsikter men oavsett är det brudparet som bestämmer.

 • Äldre 7 Sep 23:53
  #21
  +1

  Läser det missmass skrev o håller helt med henne hon förklarade det riktigt bra. det jag menade oxå.

  Och jag tänker lite oxå du väljer ju som gäst om du vill närvara. Jag var inbjuden till ett bröllop i Stockholm (Bor i Jönköping) det är en bit och vi hade fått sova över där. Då är det ju då enligt er lika fel att åka iväg då för då måste du ju betala hotell och allt. Ingen som erbjöd oss sovplats. Oj då hamna det helt plötsligt på ca 2000 kronor för mej o mannen ihop. Pengar vi inte hade då o valde då att inte åka dit.

  Var min mans kusin som gifte sej. Inga sura miner där inte. Och dessutom förstår oftast släkt och vänner om dom vet att man har det lite kärvt med pengar så brukar dom inte ha några problem med att betala en kanske 200 kronor i kuvertavgift.

  För dom vill vara med o fira parets stora dag.

  Tänk er själva er bästa kompis gifter sej och hon ska ha ett kuvertbröllop men oj då ska hennes bästa vän inte komma för att hon är för jävla stolt för att betala en kuvertavgift. Snacka om att bli sviken. En kuvertavgift handlar som missmass sa inte om att ha en jättedyr middag utan att faktiskt kunna bjuda på några mer anständigt än bara kex och kaffe. Men som sagt alla har vi olika åsikter. Har man inte råd att gå på btöllopet man är bjuden på så får man låta bli. Och har man råd men är för stolt så är man. Punkt o slut. Jag skulle inte ha någonting alls emot att betala 200 kronor i kuvertavgift för ett bröllop. Men som jag skrev tidigare tar man en kuvertavgift kan man kanske inte räkna med att få gåvor.

Svar på tråden Låta gästerna betala för bröllopet?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.